Αποποίηση ευθύνης

Αποποίηση ευθυνών για το AnimeFLVAPK.com

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με την αποποίηση ευθυνών του ιστότοπού μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]. Η αποποίηση ευθύνης μας δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του Free Disclaimer Generator.

Αποποιήσεις ευθυνών για το AnimeFLVAPK.com

Όλες οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο – https://animeflvapk.com/ – δημοσιεύονται με καλή πίστη και μόνο για σκοπούς γενικής πληροφόρησης. Το AnimeFLVAPK.com δεν εγγυάται την πληρότητα, την αξιοπιστία και την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών. Οποιαδήποτε ενέργεια κάνετε με βάση τις πληροφορίες που βρίσκετε σε αυτόν τον ιστότοπο (AnimeFLVAPK.com), γίνεται αυστηρά με δική σας ευθύνη. Το AnimeFLVAPK.com δεν θα είναι υπεύθυνο για τυχόν απώλειες ή/και ζημίες σε σχέση με τη χρήση του ιστότοπού μας.

Από τον ιστότοπό μας μπορείτε να επισκεφθείτε άλλους ιστότοπους ακολουθώντας υπερσυνδέσμους προς αυτούς τους εξωτερικούς ιστότοπους. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε μόνο ποιοτικούς συνδέσμους προς χρήσιμες και ηθικές ιστοσελίδες, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο επί του περιεχομένου και της φύσης αυτών των ιστοσελίδων. Αυτοί οι σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους δεν υποδηλώνουν σύσταση για όλο το περιεχόμενο που βρίσκεται σε αυτούς τους δικτυακούς τόπους. Οι ιδιοκτήτες των ιστότοπων και το περιεχόμενο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να συμβεί πριν προλάβουμε να αφαιρέσουμε έναν σύνδεσμο που μπορεί να έχει γίνει “κακός”.

Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι όταν φεύγετε από τον ιστότοπό μας, άλλοι ιστότοποι ενδέχεται να έχουν διαφορετικές πολιτικές και όρους απορρήτου, οι οποίοι δεν υπόκεινται στον έλεγχό μας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων, καθώς και τους “Όρους χρήσης” τους, προτού προβείτε σε οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα ή ανεβάσετε οποιαδήποτε πληροφορία.

Συναίνεση

Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, συναινείτε στην αποποίηση ευθύνης και συμφωνείτε με τους όρους της.

Ενημέρωση

Εάν επικαιροποιήσουμε, τροποποιήσουμε ή κάνουμε οποιεσδήποτε αλλαγές στο παρόν έγγραφο, οι αλλαγές αυτές θα αναρτηθούν σε εμφανές σημείο εδώ.