5 Τελευταία χαρακτηριστικά των Windows 11 που ανακοινώθηκαν – Ιούλιος 2023 Dev και Canary Channel Updates

Ας συζητήσουμε τα 5 τελευταία χαρακτηριστικά των Windows 11 – July 2023 Dev και Canary Channel Updates. Οι τελευταίες εκδόσεις προεπισκόπησης insider build αποκάλυψαν μερικές φανταστικές προσθήκες που παίρνουν γρήγορα το δρόμο τους προς την επίσημη έκδοση παραγωγής των Windows 11.

Τα Windows 11 γίνονται πιο έξυπνα και πιο διαισθητικά με τις προτάσεις διάταξης snap. Θα προτείνει έξυπνα τις καταλληλότερες διατάξεις συμπληρωματικών διατάξεων για τα ανοιχτά παράθυρά σας, κάνοντας την πολυδιεργασία παιχνιδάκι και βελτιστοποιώντας την παραγωγικότητά σας. Το εικονίδιο του κουδουνιού ειδοποιήσεων αποκτά μια μοντέρνα ανανέωση, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία σας. Το μενού Έναρξη θα βελτιώνεται με κάθε επερχόμενη έκδοση, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες τους εφαρμογές και λειτουργίες.

Έχουμε ένα συναρπαστικό βίντεο που παρουσιάζει τη νέα δωρεάν εφαρμογή εισερχομένων του Outlook για τα Windows 11 Πρώτη κριτική. Το νέο Outlook για Windows φέρνει τις τελευταίες λειτουργίες, έξυπνες δυνατότητες υποβοήθησης και μοντέρνο και απλοποιημένο σχεδιασμό στην εφαρμογή του Outlook. Μπορείτε να την προσαρμόσετε στο στυλ σας και να κάνετε περισσότερα με το νέο Outlook για Windows.

Από τον Ιούλιο του 2023, η Microsoft ανακοίνωσε μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στα Windows 11 στα κανάλια Dev και Canary. Σε αυτή τη δημοσίευση, είδατε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα τελευταία χαρακτηριστικά των Windows 11, τις τελευταίες ενημερώσεις, τον τρόπο αναβάθμισης του Windows Canary build και ποια είναι η τελευταία έκδοση του Canary build κ.λπ.

Ποιες είναι οι ενημερώσεις του καναλιού Dev και του καναλιού Canary;

Τόσο το κανάλι Canary όσο και το κανάλι Dev προσφέρουν μια περιπέτεια στο προσκήνιο της ανάπτυξης των Windows. Το κανάλι Canary περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες αλλαγές της πλατφόρμας σε πρώιμο στάδιο του κύκλου ανάπτυξης. Στο κανάλι Dev θα λάβετε τις πιο πρόσφατες builds προεπισκόπησης των Windows 11 με νέα χαρακτηριστικά.

5 Τελευταία χαρακτηριστικά των Windows 11 – Ιούλιος 2023 Dev και Canary Channel Updates

Σε αυτό το βίντεο, θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα 5 κορυφαία χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν από τα Windows 11 τελευταίες εσωτερικές εκδόσεις dev και canary channel. Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα το Canary channel build μετά από 1 μήνα.

https://www.youtube.com/embed/lAwj21NOTw0?feature=oembed5 Τελευταία χαρακτηριστικά των Windows 11 – Ιούλιος 2023 Dev και Canary Channel Updates – Βίντεο 1

Το νέο Outlook για Windows είναι τώρα μια ισχυρή εφαρμογή εισερχομένων

Το νέο Outlook για Windows είναι τώρα μια ισχυρή εφαρμογή εισερχομένων. Αυτό είναι το νέο χαρακτηριστικό από το κανάλι Dev. Το νέο Outlook για Windows θα σας βοηθήσει να συνδέσετε με ασφάλεια τα εργασιακά και προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα ημερολόγια και τις επαφές.

 • Θα εγκατασταθεί αυτόματα σε όλα τα Windows, οπότε δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσετε χειροκίνητα.

Αλλαγές και βελτιώσεις σχετικά με τα γραφικά

Τα Windows εισήγαγαν μια βελτίωση στη λογική του ρυθμού ανανέωσης που σας βοηθά να ενεργοποιείτε διαφορετικούς ρυθμούς ανανέωσης σε διαφορετικές οθόνες ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε οθόνης και το περιεχόμενο που προβάλλεται. Αυτή η βελτίωση αποδεικνύεται ιδιαίτερα επωφελής για την πολυδιεργασία που εξαρτάται από το ρυθμό ανανέωσης, όπως η ταυτόχρονη αναπαραγωγή ενός παιχνιδιού και η παρακολούθηση ενός βίντεο.

 • Όταν έχει επιλεγεί η επιλογή DRR και είναι ενεργοποιημένη η Εξοικονόμηση μπαταρίας, τα Windows διατηρούν την οθόνη σε χαμηλότερο ρυθμό ανανέωσης.
 • Το σύστημα δεν μεταβαίνει αυτόματα στον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης όσο είναι ενεργή η Εξοικονόμηση μπαταρίας.

Ενιαία εμπειρία Spotlight των Windows για τα Windows

Η Microsoft παρουσίασε μια ενοποιημένη και βελτιωμένη εμπειρία του Windows Spotlight για τους Windows Insiders στο κανάλι Dev, παρέχοντας χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα προεπισκόπησης εικόνων σε πλήρη οθόνη, πολλαπλές ευκαιρίες για να μάθετε περισσότερα για κάθε εικόνα και μια ελαχιστοποιημένη προβολή για μια απρόσκοπτη διεπαφή χρήστη.

Ένα κλείστρο ή ένας διακόπτης μπλοκάρει την κάμερά σας

Για το πρόβλημα ροής της κάμερας, όπως η αποτυχία εκκίνησης μιας κάμερας ή το κλειστό κλείστρο της κάμερας, τα Windows είναι πλέον εξοπλισμένα για να παρέχουν άμεση βοήθεια. Όταν εντοπιστεί ένα τέτοιο πρόβλημα, θα εμφανιστεί ένας βολικός αναδυόμενος διάλογος, προσφέροντας μια χρήσιμη σύσταση για την εκκίνηση της αυτοματοποιημένης εφαρμογής αντιμετώπισης προβλημάτων “Λήψη βοήθειας”.

 • Αυτή η αντιμετώπιση προβλημάτων έχει σχεδιαστεί για τον εντοπισμό και την επίλυση του προβλήματος.
 • Σας καθοδηγεί μέσα από τα απαραίτητα βήματα για να λειτουργήσει ξανά ομαλά η φωτογραφική σας μηχανή.

Αλλαγές και βελτιώσεις στο μενού Έναρξη των Windows 11

Οι χρήστες των Windows 11 Pro και Enterprise που έχουν συνδεθεί με λογαριασμό AAD (που σύντομα θα γίνει γνωστός ως Microsoft Entra ID) έχουν μια βελτιωμένη εμπειρία προεπισκόπησης αρχείων! Μια πιο καθηλωτική προεπισκόπηση θα παρέχεται όταν περνάτε με το ποντίκι πάνω από αρχεία όπως έγγραφα του Word κάτω από το “Recommended” στο μενού Start.

 • Σε αυτή την αρχική έκδοση, οι μικρογραφίες δεν θα είναι διαθέσιμες για όλα τα αρχεία
 • Μια συναρπαστική αλλαγή έρχεται στην ενότητα Όλες οι εφαρμογές στο μενού Έναρξη των Windows 11.
 • Τα στοιχεία συστήματος των Windows 11 θα επισημαίνονται πλέον εμφανώς ως “σύστημα”.
 • Αυτή η βελτίωση έχει ως στόχο να δώσει στους χρήστες μια σαφέστερη και πιο οργανωμένη προβολή των εφαρμογών τους, διευκολύνοντας τον εντοπισμό και τη διάκριση βασικών στοιχείων του συστήματος.

Αλλαγές και βελτιώσεις στη γραμμή εργασιών και στο δίσκο συστήματος

Τα Windows 11 εισάγουν μια νέα, φρέσκια εμφάνιση για τις ειδοποιήσεις. Ένα εικονίδιο καμπάνας στο δίσκο συστήματος θα αντιπροσωπεύει πλέον όλες τις ειδοποιήσεις. Όταν λαμβάνετε νέες ειδοποιήσεις, η καμπάνα θα χρωματίζεται δυναμικά σύμφωνα με το χρώμα έμφασης του συστήματός σας, προσθέτοντας μια πινελιά εξατομίκευσης στην επιφάνεια εργασίας σας.

 • Το κουδούνι θα είναι άδειο όταν δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις και το ρολόι είναι ορατό.
 • Ο αριθμός των ειδοποιήσεων δεν εμφανίζεται πλέον.

Βελτιώσεις στις διατάξεις Snap

Η Microsoft εισάγει προτάσεις στο Snap Layouts που σας βοηθούν να συνδέσετε άμεσα πολλαπλά παράθυρα εφαρμογών μεταξύ τους. Όταν περνάτε το ποντίκι πάνω από το κουμπί μιας εφαρμογής, ελαχιστοποίησης ή μεγιστοποίησης ή πατάτε WIN + Z, θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο διάταξης με εικονίδια εφαρμογών που εμφανίζονται σε διάφορες επιλογές διάταξης.

Αυτά τα εικονίδια εφαρμογών χρησιμεύουν ως οπτικές συστάσεις, βοηθώντας σας να βρείτε την καλύτερη επιλογή διάταξης για τις ανάγκες σας. Το σύστημα αναλύει έξυπνα τις συνήθειες χρήσης των εφαρμογών και το περιεχόμενό σας για να προτείνει τις πιο κατάλληλες διαμορφώσεις συμπληρωματικών ρυθμίσεων.

Παράθυρα 11 Insider Preview 25915.1000

Μετά από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, μια νέα build του Windows insider είναι εδώ και έρχεται με έναν νέο αριθμό έκδοσης 25915.1000. Αυτή η τελευταία έκδοση αποτελεί μέρος του προγράμματος insider preview, αναδεικνύοντας την αφοσίωση της Microsoft στη βελτίωση και τη βελτίωση της εμπειρίας των Windows.

 • Για να ελέγξετε για ενημερώσεις, επιλέξτε Έναρξη > Ρυθμίσεις > Ενημέρωση των Windows και, στη συνέχεια, επιλέξτε Έλεγχος για ενημερώσεις.

Απαιτείται μια απλή επανεκκίνηση της συσκευής μόλις εγκαταστήσετε με επιτυχία την έκδοση Windows 11 Insider Preview 25915.1000. Μετά την επανεκκίνηση, το σύστημά σας θα αντλήσει και θα εγκαταστήσει αυτόματα τις τελευταίες ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Inbox Outlook.

Στο παρακάτω παράθυρο, μπορείτε να δείτε τη build του Insider Canary, η οποία είναι 23H2 25195.1. Το λειτουργικό σύστημα Windows 11 Enterprise insider preview και το περιβάλλον εργασίας χρήστη προστατεύονται από εμπορικά σήματα και άλλα εκκρεμή ή υφιστάμενα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες ή περιοχές.

Ιστορικό ενημέρωσης των Windows

Η ενημέρωση των Windows βοηθά τους χρήστες να γνωρίζουν το ιστορικό των προηγουμένως εγκατεστημένων ενημερώσεων. Ας υποθέσουμε ότι εξετάζετε το ιστορικό ενημερώσεων. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει ότι η τελευταία ενημέρωση εγκαταστάθηκε σε αυτή τη συσκευή στις 15 Ιουνίου, 25393.1, και η ποιοτική ενημέρωση εγκαταστάθηκε στις 12 Ιουλίου.

 • Αυτή είναι η εσωτερική έκδοση του Canary build.
 • Η εσωτερική έκδοση Canary build κυκλοφορεί σχεδόν ένα μήνα πίσω
 • Ως αποτέλεσμα του νέου μοντέλου εξυπηρέτησης της Microsoft, υπάρχουν δύο τύποι ενημερώσεων: Ποιότητα και ενημερώσεις χαρακτηριστικών.
Ενημερώσεις ποιότηταςΕνημερώσεις χαρακτηριστικών
Οι ποιοτικές ενημερώσεις είναι οι παραδοσιακές ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος. Κυκλοφορεί τη δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα. Περιλαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας, κρίσιμες ενημερώσεις και ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης.Οι ενημερώσεις χαρακτηριστικών περιέχουν αναθεωρήσεις ασφάλειας και ποιότητας. Οι ενημερώσεις λειτουργιών κυκλοφορούν μόλις γίνουν διαθέσιμες.

Ανακοινώθηκαν τα τελευταία 5 χαρακτηριστικά των Windows 11 – Ιούλιος 2023 Dev και Canary Channel Updates – Πίνακας 1

Σχολιάστε