Λεπτομερής επισκόπηση της εφαρμογής εγγραφής βημάτων των Windows

Γεια σας, Ας συζητήσουμε μια επισκόπηση της εφαρμογής εγγραφής βημάτων των Windows. Η Microsoft παρέχει την εφαρμογή Step Recorder, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις των Windows. Το Step Recorder είναι ένα εργαλείο για την τεχνική τεκμηρίωση. Είναι το παλιό εργαλείο που έχει λειτουργήσει εκπληκτικά μέχρι σήμερα και είναι το καλύτερο εργαλείο για την καταγραφή της οθόνης του υπολογιστή σας.

Το Step Recorder είναι ένα από τα καλύτερα κρυμμένα χαρακτηριστικά των Windows. Αυτό το εργαλείο λειτουργεί ως μια καταπληκτική τεχνική επίλυσης προβλημάτων. Το Step Recorder είναι επίσης γνωστό στα Windows 7 ως Problem Step Recorder. Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, λέει ακριβώς αυτό που κάνει.

Αυτό είναι το καλύτερο εργαλείο για να λύσετε τα προβλήματα του υπολογιστή σας με αυτή τη μέθοδο τεκμηρίωσης βήμα προς βήμα. Είναι μια απλή διαδικασία που μπορείτε να κάνετε εύκολα με τον υπολογιστή σας. Αυτό το εργαλείο είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για την επίλυση ορισμένων εργασιών στα Windows. Αυτό το εργαλείο προορίζεται για την τεχνική υποστήριξη για την αντιμετώπιση προβλημάτων των χρηστών.

Εδώ, θα λάβετε έναν πλήρη οδηγό για τη δημιουργία μιας συγκεκριμένης εργασίας σε μια Βήμα προς Βήμα καταγραφή. Το Setp recorder είναι ένα εντελώς δωρεάν εργαλείο για τα Windows. Αν πρέπει να διδάξετε κάποιον για μια συγκεκριμένη εργασία ή εφαρμογή, είναι ο καλύτερος τρόπος για όλους σας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός βηματικού καταγραφέα;

Το Step Recorder είναι μια βήμα-προς-βήμα διαδικασία εγγραφής και ο χρήστης μπορεί εύκολα να διαγνώσει το ακριβές πρόβλημα ή τον ακριβή τρόπο πρόσβασης στην εργασία στον υπολογιστή σας. Με αυτό το εργαλείο, δεν χρειάζεται να παίρνετε χειροκίνητα στιγμιότυπα οθόνης και να δημιουργείτε οποιαδήποτε Τεκμηρίωση. Η παρακάτω λίστα δείχνει τα πλεονεκτήματα ενός Step Recorder.

 1. Είναι το καλύτερο γρήγορο και εύκολο εργαλείο για τα Windows
 2. Δεν καταγράφει κωδικούς πρόσβασης ή οποιοδήποτε κείμενο που πληκτρολογήσατε
 3. Μπορείτε εύκολα να το μοιραστείτε με τους φίλους και τους συναδέλφους σας
 4. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο για τα Windows
 5. Δεν χρειάζεται να παίρνετε χειροκίνητα στιγμιότυπα οθόνης και να δημιουργείτε τεκμηρίωση

Βίντεο – Δωρεάν εφαρμογή Windows 11 για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας τεκμηρίωσης

Δωρεάν εφαρμογή Windows 11 για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας τεκμηρίωσης για βήμα προς βήμα οδηγίες. Αυτή η εφαρμογή παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση της εφαρμογής Windows Steps Recorder.

https://www.youtube.com/embed/gMc9jXpNSA0?feature=oembedVideo – Δωρεάν εφαρμογή των Windows 11 για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας τεκμηρίωσης

Επισκόπηση της εφαρμογής εγγραφής βημάτων των Windows

Το Step Recorder είναι ένα πρόγραμμα που καταγράφει βήμα προς βήμα τα βήματά σας στον υπολογιστή σας. Διαγιγνώσκει το πρόβλημα μέσω αυτών των βημάτων, τα οποία θα βοηθήσουν τον χρήστη να το λύσει. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του εργαλείου είναι ότι δεν καταγράφει κανένα κείμενο που πληκτρολογεί ο χρήστης και κωδικούς πρόσβασης.

Με απλά λόγια, όταν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή θέλετε να διδάξετε κάτι που σχετίζεται με τον υπολογιστή και τις εργασίες στους φίλους και τους συναδέλφους σας, μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσετε ακριβώς τι θέλετε να πείτε. Αυτό το εργαλείο είναι η καλύτερη λύση για εσάς.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο, δεν ανησυχείτε για το πώς να γράψετε οποιοδήποτε κείμενο ή πώς να τους το εξηγήσετε. Το καλύτερο θα ήταν να ενεργοποιείτε το Step Recorder όταν θέλετε να καταγράψετε και να σταματάτε τη συσκευή εγγραφής όταν χρειάζεται. Είναι μια απλή διαδικασία που μπορείτε να κάνετε εύκολα με τον υπολογιστή σας.

Πώς να εκκινήσετε τη συσκευή εγγραφής βημάτων στα Windows

Ας ελέγξουμε πώς να εκκινήσετε το Step Recorder στα Windows. Είναι ένα εύκολο Βήμα, και αυτό το εργαλείο είναι ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Το Step recorder είναι ένα δωρεάν εργαλείο, οπότε μπορείτε εύκολα να το χρησιμοποιήσετε. Αυτό το εργαλείο είναι πραγματικά χρήσιμο για σύντομες εγγραφές για προγράμματα βήμα προς βήμα στον υπολογιστή σας.

 • Πηγαίνετε στο πλαίσιο αναζήτησης κοντά στο μενού Έναρξη και αναζητήστε Step Recorder

Σημείωση: Το Step Record είναι ένα δωρεάν και προεπιλεγμένο εργαλείο στα Windows

Μετά την Αναζήτηση, θα λάβετε το Step Recorder. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη μέθοδο για να αποκτήσετε μια συσκευή εγγραφής βημάτων μέσω του Πίνακα Ελέγχου. Μπορείτε να εκκινήσετε αυτό το εργαλείο από εκεί, επίσης. Όταν ανοίξετε την εφαρμογή Step Recorder, θα λάβετε ένα μικρό παράθυρο εφαρμογής που έχει το ελάχιστο μέγεθος της εφαρμογής.

Στην εφαρμογή Step Recorder, θα δείτε την επιλογή Start Record (Έναρξη εγγραφής) και την επιλογή Settings (Ρυθμίσεις), οι οποίες είναι οι δύο επιλογές που είναι τώρα ενεργοποιημένες. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης της λίστας δείχνει την εφαρμογή Step Recorder.

 • Πρώτον, κάντε κλικ στην επιλογή Start Record

Δημιουργήστε βήμα προς βήμα αρχείο στο Microsoft To Do

Εδώ, σας δείχνω πώς να δημιουργήσετε μια βήμα προς βήμα καταγραφή ενός εγγράφου με τη βοήθεια του Microsoft To Do. Θα καταγράψω κάτι στην κατηγορία Η ημέρα μου και στην κατηγορία Σημαντική λίστα στην ενότητα Να κάνω. Σε αυτό το παράδειγμα, θα καταλάβετε πώς τεκμηριώνει μια εργασία χρησιμοποιώντας την εφαρμογή καταγραφής βημάτων.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, κάνετε κλικ στο κουμπί Έναρξη εγγραφής και όταν τελειώσετε με αυτό, κάνετε κλικ στο κουμπί Διακοπή και Ανασκόπηση. Το πρόγραμμα καταγραφής βημάτων μετράει τους αριθμούς βημάτων και τον χρόνο κατά την καταγραφή. Μετράει όλα τα βήματα που κάνετε στη διαδικασία.

Μπορείτε εύκολα να γίνει με την επιλογή Διακοπή εγγραφής όταν θέλετε να διακόψετε την εγγραφή. Μετά την Εγγραφή, κάντε κλικ στην επιλογή Έναρξη και Ανασκόπηση. Θα αποθηκευτεί στη θέση Dowloaded ως αρχείο Zip στο έγγραφο MHT. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης της λίστας δείχνει το παράθυρο Step Recorder κατά τη λήψη της οθόνης σας.

Πρώτα καταγεγραμμένα βήματα

Μετά την Έναρξη εγγραφής, επέλεξα Να κάνω από την Αναζήτηση- το πρώτο βήμα αυτής της εγγραφής είναι αυτό. Το Step Recorder καταγράφει όλες τις απλές ενέργειες, όπως τα κλικ του ποντικιού και τα στιγμιότυπα οθόνης. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το πρώτο βήμα του Step Recorder.

 • Κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση

Βήμα 2

Στο Βήμα 2, έκανα κλικ στο Microsoft To Do, Έτσι, το Step Recorder τεκμηρίωσε ότι ο χρήστης έκανε αριστερό κλικ στην Πρόσφατη εφαρμογή Microsoft To Do στην Αναζήτηση. Το τμήμα καταγραφής Step Recorder βρίσκεται πάντα στο πράσινο πλαίσιο. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το 2ο βήμα.

 • Κάντε κλικ στο Microsoft To Do

Βήμα 3

Το βήμα 3 περιλαμβάνει ένα άλλο βήμα της διαδικασίας μετά το βήμα 2. Στο βήμα 3, ανοίγει η επιλογή To Do. Κάνω κλικ στην επιλογή Η λίστα της ημέρας μου όταν την ανοίγετε στην προγραμματισμένη ενότητα. Μετά την Εγγραφή, μπορείτε να δείτε τις επιλογές Προσθήκη σχολίου σε κάθε Βήμα.

Στα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης, θα παρατηρήσετε την επιλογή Προσθήκη σχολίου. Σε αυτή την επιλογή, μπορείτε να προσθέσετε σχόλια για τα βήματα. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το 3ο Βήμα που έκανα και πώς να προσθέσετε σχόλια για τα βήματα.

Βήμα 4

Στο Βήμα 4, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη εργασίας για να δημιουργήσετε μια λίστα στην ενότητα Η ημέρα μου. Σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να καταγράψετε τα βήματα. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το 4ο βήμα στην καταγραφή βημάτων.

Βήμα 5

Στο 5ο Βήμα, πληκτρολογώ Deliver Mail για να προσθέσω μια επιλογή εργασίας στην επιλογή To Do. Ο καταγραφέας βημάτων καταγράφει τα πάντα εκτός από τον κωδικό πρόσβασης και οποιοδήποτε κείμενο πληκτρολογήσατε. Σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης, δεν μπορείτε να δείτε κανένα κείμενο που γράψατε. Δείχνει μόνο το πλήκτρο που έχετε πατήσει στο πληκτρολόγιο.

Βήμα 6

Στο Βήμα 6, κάνω κλικ στην ενότητα “Σημαντική λίστα”, ώστε η συσκευή εγγραφής βημάτων να τα εμφανίζει σε αυτή την ενότητα βημάτων. Αυτός ο τύπος εγγραφής θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα αυτή την τεκμηρίωση του καταγραφέα βημάτων. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το 6ο βήμα του καταγραφέα βημάτων.

Βήμα 7

Στο Βήμα 7, κάνω ξανά κλικ στην επιλογή Προσθήκη εργασίας για να καταχωρήσω μια σημαντική εργασία. Δεν εμφανίζεται το τμήμα της γραφής. Δεν είστε σε θέση να τα δείτε στο στιγμιότυπο οθόνης. Σε αυτό το τμήμα, ο καταγραφέας βημάτων στέλνει μήνυμα στον χρήστη. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το βήμα 7.

Βήμα 8

Το 8ο Βήμα είναι η τελευταία διαδικασία που έκανα στο To Do. Σε αυτό το Βήμα, μπορείτε να γράψετε μια λίστα στην ενότητα “Σημαντικό”. Αλλά στα στιγμιότυπα οθόνης, δεν καταγράφει. Η καταγραφή του Βήματος δείχνει μόνο τι κάνατε με τις Λέξεις-Κλειδιά που χρησιμοποιήσατε για την πληκτρολόγηση. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το 8ο Βήμα της Καταγραφής Βημάτων.

Ρυθμίσεις της συσκευής εγγραφής βημάτων

Οι ρυθμίσεις του Step Recorder είναι πολύ απλές και κατανοητές για τους χρήστες. Στις ρυθμίσεις, περιέχει μόνο 3 επιλογές. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις στη δεξιά πλευρά του παραθύρου Step recorder. Σε αυτές τις ρυθμίσεις, μπορείτε να δείτε μια άλλη επιλογή ρυθμίσεων. Οι 3 επιλογές στις Ρυθμίσεις είναι κάτω από τη λίστα και το στιγμιότυπο οθόνης.

 1. Βοήθεια
 2. Ρυθμίσεις
 3. Σχετικά με το Step Recorder

Επιλογή Βοήθειας στις Ρυθμίσεις

Η επιλογή Βοήθεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη όταν θέλετε να μάθετε για το Step Recorder. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Βοήθεια και θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο της Microsoft για να μάθετε περισσότερα για το Step Recorder. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την επιλογή βοήθειας από τις Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

Στις Ρυθμίσεις, μπορείτε να ανοίξετε ένα άλλο σετ με μερικές επιλογές. Σε αυτή την επιλογή, μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις για τη θέση του αρχείου εξόδου και τις επιλογές ρυθμίσεων λήψης οθόνης. Στο αρχείο εξόδου, η αποθήκευση του αρχείου κάθε φορά σας ζητά να ορίσετε τη θέση και το όνομα του αρχείου κάθε φορά.

Έτσι, μπορείτε να περιηγηθείτε για να ορίσετε μια προεπιλεγμένη τοποθεσία και ένα όνομα αρχείου. Η ενεργοποίηση της καταγραφής οθόνης επιτρέπει την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών και μπορείτε να την ορίσετε στις επιλογές Ναι ή Όχι. Επιλέξτε την επιλογή Όχι- δεν καταγράφει τα στιγμιότυπα οθόνης.

Ας υποθέσουμε ότι η οθόνη αποκαλύπτει τις προσωπικές σας πληροφορίες που δεν θέλετε να μοιραστείτε με κανέναν. Ο παρακάτω πίνακας και το στιγμιότυπο οθόνης δείχνουν την επιλογή Ρυθμίσεις στο Step Recorder.

Επιλογές ρύθμισηςΧρησιμοποιήστε για να
Αρχείο εξόδουΌταν κάθε φορά που αποθηκεύετε την έξοδο, σας παρέχει τη δυνατότητα να ορίσετε μια προκαθορισμένη τοποθεσία και όνομα αρχείου μέσω της περιήγησης
Ενεργοποίηση λήψης οθόνηςΠαρέχει ρυθμίσεις απορρήτου
Αριθμός πρόσφατων στιγμιότυπων οθόνης προς αποθήκευσηΕπιτρέπει 25 προεπιλεγμένες οθόνες και μπορείτε εύκολα να αυξήσετε τον αριθμό τους ανάλογα με τα αρχεία σας.

Λεπτομερής επισκόπηση της εφαρμογής εγγραφής βημάτων των Windows – Table.1

Σχετικά με το Step Recorder

Σχετικά με το Step Recorder, παρέχει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα Windows. Σε αυτή την επιλογή, εμφανίζεται η έκδοση Step Recorder και η έκδοση είναι 22H2. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το About Step Recorder.

Σχολιάστε