Λήψη προτύπων διαχείρισης για τα Windows 11 22H2

Αυτή η δημοσίευση σας βοηθά να κατεβάσετε τα πρότυπα διαχείρισης για τα Windows 11 22H2. Η Microsoft κυκλοφόρησε τα πρότυπα admx για τα Windows 11 22H2 με αρκετές νέες, ενημερωμένες ρυθμίσεις προτύπων διαχείρισης για την επίλυση των συγκρούσεων με τα προηγούμενα ADMX για τα Windows 11.

Όλα τα προβλήματα μεταξύ των διαφορετικών εκδόσεων ADMX έχουν διορθωθεί με την τελευταία έκδοση των προτύπων ADMX. Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε τα νέα αρχεία ADMX των Windows 11 για να συντηρήσετε τους πελάτες των Windows 11 και των Windows 10.

Οι νέες ρυθμίσεις πολιτικής ομάδας των Windows 11 παρέχουν λεπτομέρειες για τις ρυθμίσεις συσκευών και χρηστών που είναι διαθέσιμες στα Πρότυπα διαχείρισης. Εάν θέλετε να λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με τις ρυθμίσεις πολιτικής ομάδας που προστίθενται στα Windows 11.

Τα αρχεία Administrative Templates χωρίζονται σε αρχεία .admx και σε αρχεία .adml για συγκεκριμένες γλώσσες για χρήση από τους διαχειριστές της πολιτικής ομάδας. Οι αλλαγές που υλοποιούνται σε αυτά τα αρχεία επιτρέπουν στους διαχειριστές να ρυθμίζουν τις ίδιες πολιτικές χρησιμοποιώντας δύο γλώσσες. Οι διαχειριστές μπορούν να διαμορφώνουν πολιτικές χρησιμοποιώντας τα αρχεία .adml που αφορούν συγκεκριμένες γλώσσες και τα ουδέτερα ως προς τη γλώσσα αρχεία .admx.

Κάθε έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 10 ή Windows 11 διαθέτει συγκεκριμένα πρότυπα διαχείρισης. Για να αποκτήσετε ρυθμίσεις πολιτικής ομάδας που προστίθενται στα Windows 10, έκδοση 22H2, και παλαιότερα. Μπορείτε να λάβετε τα διοικητικά πρότυπα των Windows 10 για όλες τις εκδόσεις και για να βρείτε τη λίστα των πολιτικών, ανατρέξτε στην παρακάτω δημοσίευση στο ιστολόγιο.

Λήψη προτύπων διαχείρισης για τα Windows 11 22H2

Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε το Administrative Templates admx για τα Windows 11 2022 Update (22H2). Μπορείτε να κατεβάσετε τα πρότυπα AMDX της ενημέρωσης Windows 11 2022 Update από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft. Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε πρότυπα που είναι συμβατά με την έκδοση των Windows 11 που εκτελείτε.

 • Αναζήτηση στο Κέντρο λήψης της Microsoft, Λήψη προτύπων διαχείρισης (.admx) για τα Windows 11 2022 Update (22H2) – v3.0
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη. Η λήψη των αρχείων θα ξεκινήσει αυτόματα.

Εγκατάσταση προτύπων διαχείρισης για τα Windows 11 22H2

Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, εξάγετε τα περιεχόμενα του MSI που κατεβάσατε σε μια θέση στον υπολογιστή σας για να αντιγράψετε το αρχείο. Ας ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσουμε τα πρότυπα διαχείρισης (.admx) για τα Windows 11.

 • Αντιγράψτε το αρχείο Administrative Templates (.admx) for Windows 11 July 2023 Update V3.msi που κατεβάσατε στη συσκευή σας.
 • Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο Administrative Templates (.admx) for Windows 11 July 2023 Update V3.msi που κατεβάσατε για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.
 • Θα εμφανιστεί ο οδηγός εγκατάστασης για την ενημέρωση των Windows 11 Ιούλιος 2023, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να συνεχίσετε.

Θα εμφανιστεί η οθόνη με τη Συμφωνία άδειας χρήσης, Αποδεχτείτε τη Συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη (EULA) και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

Αυτό το αρχείο θα εξαχθεί στην προεπιλεγμένη θέση C:\Program Files (x86)\Microsoft Group Policy\version-specific\PolicyDefinitions. Μπορείτε να την αφήσετε στην προεπιλεγμένη θέση και να κάνετε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

Τώρα Είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε τα Πρότυπα διαχείρισης για τα Windows 11. Κάντε κλικ στην επιλογή Install (Εγκατάσταση) για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Σημείωση – Ενδέχεται να εμφανιστεί η προτροπή UAC, “Θέλετε να επιτρέψετε σε αυτή την εφαρμογή να κάνει αλλαγές στη συσκευή σας;” κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του ADMX 22H2. Επιλέξτε Yes (Ναι) για επιβεβαίωση.

Θα δείτε την κατάσταση της αντιγραφής των νέων αρχείων στη θέση. Παρακαλούμε περιμένετε ενώ η εγκατάσταση εγκαθιστά τα πρότυπα διαχείρισης (.admx) για τα Windows 11 July 2023 Update.

Αφού εξαχθεί με επιτυχία, κατεβάστε τα Administrative Templates των Windows 11 και κάντε κλικ στο κουμπί Finish (Τέλος) για να βγείτε από τον οδηγό εγκατάστασης.

Μπορείτε να βρείτε τον εξαχθέντα φάκελο PolicyDefinitions που αποθηκεύει όλα τα αρχεία .admx και .adml για όλες τις γλώσσες στο φάκελο προορισμού – C:\Program Files (x86)\Microsoft Group Policy\Windows Version\PolicyDefinitions όπως φαίνεται παρακάτω.

Κάθε μία από τις λήψεις περιλαμβάνει τα πρότυπα διαχείρισης (.admx) για τα Windows 11 22H2 στις ακόλουθες γλώσσες

 • cs-CZ Τσεχία – Τσεχική Δημοκρατία
 • da-DK Δανέζικα – Δανία
 • de-DE Γερμανικά – Γερμανία
 • el-GR Ελληνικά – Ελλάδα
 • en-US Αγγλικά – Ηνωμένες Πολιτείες
 • es-ES Ισπανικά – Ισπανία
 • fi-FL Φινλανδικά – Φινλανδία
 • fr-FR Γαλλικά – Γαλλία
 • hu-HU Ουγγρικά – Ουγγαρία
 • it-IT Ιταλικά – Ιταλία
 • ja-JP Ιαπωνικά – Ιαπωνία
 • ko-KR Κορεάτικα – Κορέα
 • nb-NO Νορβηγικά (Bokmål) – Νορβηγία
 • nl-NL Ολλανδικά – Ολλανδία
 • pl-PL Πολωνικά – Πολωνία
 • pt-BR Πορτογαλικά – Βραζιλία
 • pt-PT Πορτογαλικά – Πορτογαλία
 • ru-RU Ρωσικά – Ρωσία
 • sv-SE Σουηδικά – Σουηδία
 • tr-TR Τουρκικά – Τουρκία
 • zh-CN Κινέζικα – Κίνα
 • zh-TW Κινέζικα – Ταϊβάν

Αντιγραφή αρχείων ADMX ADML από τα Windows 11 22H2 ADMX στο Central Policy Store

Μπορείτε τώρα να αντιγράψετε τα αρχεία Windows 11 22H2 ADMX και ADML στην κεντρική θέση αποθήκευσης πολιτικής στον ελεγκτή τομέα. Ακολουθεί η διαδρομή κεντρικής αποθήκευσης για το εργαστηριακό περιβάλλον HTMD – \Admemcm\sysvol\memcm.com\Policies.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας των υφιστάμενων αρχείων από το φάκελο Ορισμοί πολιτικής, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Επίσης, πρέπει να μετακινήσετε το φάκελο αντιγράφων ασφαλείας σε άλλη ασφαλή τοποθεσία. Δεν συνιστάται η αποθήκευση ανεπιθύμητων αρχείων εδώ στη θέση SYSVOL.

Επίσης, θα πρέπει να αντιγράψετε μόνο τα αρχεία γλωσσών (αρχεία ADML σε φακέλους γλωσσών) στην κεντρική αποθήκη πολιτικής SYSVOL για να μειώσετε το μέγεθος του φακέλου Sysvol. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε μόνο την πολιτική ομάδας στην αγγλική γλώσσα, τότε θα πρέπει να αντιγράψετε μόνο το φάκελο en-US από το φάκελο C:\Program Files (x86)\Microsoft Group Policy\Windows Version\PolicyDefinitions.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιγράψει το φάκελο γλώσσας (en-US) και όλα τα αρχεία ADMX από τον παραπάνω εξαγόμενο φάκελο στο φάκελο SYSVOL, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Επίσης, αντικαταστήστε τα αρχεία στον προορισμό για να αντικαταστήσετε τα παλιά αρχεία ADMX με νέα αρχεία Windows 11 22H2.

Δημιουργία πολιτικής ομάδας Windows 11 22H2

Μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε πολιτικές ομάδας των Windows 11 με την έκδοση 22H2 ADMX που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2023. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαχείριση πολιτικών ομάδας. Κάντε δεξιό κλικ στην προεπιλεγμένη πολιτική τομέα και επιλέξτε Επεξεργασία.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω πολιτικές και να ρυθμίσετε τη διάταξη του μενού εκκίνησης των Windows 11 χρησιμοποιώντας την πολιτική ομάδας, καθώς επίσης έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε από την πολιτική Intune Προσαρμογή ρυθμίσεων διάταξης μενού εκκίνησης των Windows 11 με χρήση του Intune.

Διαμόρφωση υπολογιστή\Διαχειριστικά πρότυπα\Μενού έναρξης και γραμμής εργασιών
Διαμόρφωση χρήστη\Διαχειριστικά πρότυπα\Μενού έναρξης και γραμμή εργασιών

Σχολιάστε