Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Apple iTunes | Επισκόπηση

Γεια σας, Ας μάθουμε πώς να εγκαθιστούμε και να χρησιμοποιούμε το Apple iTunes στα Windows σας. Στον κόσμο, οι άνθρωποι αγαπούν τη μουσική και την ψυχαγωγία. Το Apple iTunes προσφέρει τον καλύτερο τρόπο για να ικανοποιήσετε αυτούς τους ανθρώπους. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα λογισμικού που λειτουργεί ως συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων. Η Apple αναπτύσσει αυτή την εφαρμογή και αποτελεί ένα πλήρες πακέτο μέσων ψυχαγωγίας.

Το Apple iTunes δημιουργήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2001 και το iTunes παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως πρόγραμμα διαχείρισης μουσικής. Τώρα το iTunes είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά που ενσωματώνονται σε PC, iOS κ.λπ. Το iTunes είναι η καλύτερη επιλογή για όσους προτιμούν να αγαπούν τη μουσική, τις ταινίες κ.λπ.

Εδώ θα βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με το Apple iTunes και τον τρόπο χρήσης του. Το Apple iTunes είναι ένα μικρό λογισμικό που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και να διαχειριστείτε τον ψηφιακό κόσμο. Πρόκειται για μια πλατφόρμα πολυμέσων και λειτουργεί ως γραφικό περιβάλλον εργασίας. Τα Apple iTunes χρησιμοποιούνται στα macOS, τα Windows 10 και τα Windows 11.

Το iTunes της Apple είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, ταινίες κ.λπ. Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλη τη συλλογή πολυμέσων σας σε ένα μέρος. Είναι η καλύτερη φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν απεριόριστη μουσική και ταινίες.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Apple iTunes;

Το iTunes είναι το καλύτερο λογισμικό πολυμέσων που θα σας βοηθήσει στην ψυχαγωγία. Μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε αυτό το λογισμικό οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Η παρακάτω λίστα παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του Apple iTunes.

 1. Μπορείτε να οργανωθείτε με μια μουσική βιβλιοθήκη
 2. Σας επιτρέπει τα καλύτερα μέσα ψυχαγωγίας μέσω αυτής της εφαρμογής
 3. Μπορεί να βρει μουσική, ταινίες, δωρεάν Podcast
 4. Μπορείτε να επανεκπαιδεύσετε τα πρωτότυπα αρχεία στη συσκευή σας
 5. Επιτρέπει την αγορά του αγαπημένου σας τραγουδιού από το κατάστημα iTunes
 6. Μπορείτε να συγχρονίσετε το περιεχόμενο του iTunes με τη συσκευή σας

Πώς να εγκαταστήσετε το iTunes της Apple

Το iTunes της Apple αλλάζει το παιχνίδι στα ψηφιακά μέσα, προσφέροντας στους χρήστες εκατομμύρια πλατφόρμες μουσικής και ψυχαγωγίας. Το iTunes έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο για εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Το iTunes όχι μόνο προσφέρει μια μεγάλη βιβλιοθήκη με διάφορες συλλογές περιεχομένου, αλλά και μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα για την πρόσβαση και την οργάνωση των μέσων.

Το iTunes της Apple είναι πολύ ισχυρό και διαθέτει μια ποικιλία προγραμμάτων αναπαραγωγής πολυμέσων, ενώ είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Πριν κάνετε λήψη, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την τελευταία έκδοση του iTunes, για να επωφεληθείτε από τις τελευταίες δυνατότητες και βελτιώσεις. Μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα το Apple iTunes από το Microsoft Store.

 • Αναζήτηση iTunes στο πλαίσιο αναζήτησης του καταστήματος Microsoft
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Get από το παρακάτω παράθυρο

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο συμφωνίας άδειας χρήσης. Πριν χρησιμοποιήσετε το λογισμικό της Apple, διαβάστε προσεκτικά τη συμφωνία και, αν συμφωνείτε, επιλέξτε την επιλογή Συμφωνώ για να συνεχίσετε. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τη συμφωνία άδειας χρήσης λογισμικού iTunes.

Αφού συμφωνήσετε με τη συμφωνία άδειας χρήσης του Apple iTunes, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο καλωσορίσματος στο οποίο θα πρέπει να συμφωνήσετε με την επιλογή. Στο παράθυρο καλωσορίσματος, πρέπει να συμφωνήσετε να μοιραστείτε λεπτομέρειες σχετικά με τη βιβλιοθήκη με την Apple για να βλέπετε εικόνες καλλιτεχνών, εξώφυλλα άλμπουμ και άλλες σχετικές λεπτομέρειες στη βιβλιοθήκη σας. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το παράθυρο καλωσορίσματος.

Συνδεθείτε με το Apple ID σας

Το Apple iTunes χρησιμοποιείται με ή χωρίς είσοδο, αλλά αν θέλετε να αγοράσετε ή να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας πολυμέσα, όπως τραγούδια, ταινίες κ.λπ., πρέπει να δημιουργήσετε ή να συνδεθείτε με το Apple ID. Πρόκειται για μια απλή διαδικασία- αν θέλετε να απολαμβάνετε το premium περιεχόμενο, πρέπει να αποκτήσετε μια Συνδρομή, η οποία είναι δυνατή μόνο με το Apple ID. Σας δείχνω πώς να δημιουργήσετε ένα Apple ID- το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης θα σας καθοδηγήσει.

 • Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση στο iTunes Store
 • Αν έχετε Apple ID, μπορείτε να συνδεθείτε με το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 • Κάντε κλικ στο Δημιουργία νέου Apple ID (Εάν δεν έχετε Apple ID )

Εδώ, κάνω κλικ στην επιλογή Δημιουργία νέου Apple ID για να δημιουργήσω ένα αναγνωριστικό και στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα παράθυρο για τις διαδικασίες. Στο παράθυρο διαδικασιών του Apple ID, πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία σας και να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για αυτό. Αφού εισαγάγετε τις πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Συνέχεια για να συνεχίσετε.

Αρχική οθόνη του Apple iTunes

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση του Apple iTunes στον υπολογιστή, μπορείτε να δείτε την κύρια αρχική σελίδα του Apple iTunes. Υπάρχουν πολλά μενού και επιλογές διαθέσιμα για τα μέσα ενημέρωσης. Μπορείτε να συνδεθείτε με το iTunes με την Apple αν θέλετε να εξερευνήσετε το Apple iTunes και να εγγραφείτε για ένα μήνα ή περισσότερο. Το iTunes διαθέτει πολλές επιλογές Μενού. Οι επιλογές Μενού δίνονται παρακάτω στη λίστα και στο στιγμιότυπο οθόνης.

 1. Μενού Αρχείο
 2. Μενού Επεξεργασία
 3. Μενού τραγουδιού
 4. Προβολή μενού
 5. Μενού Ελέγχου
 6. Λογαριασμός
 7. Μενού βοήθειας

1. Μενού Αρχείο

Τα μενού αρχείων είναι η πρώτη διαθέσιμη επιλογή μενού στο Apple iTunes. Το μενού αρχείων σας επιτρέπει να εκτελείτε ενέργειες που σχετίζονται με τα αρχεία της βιβλιοθήκης σας στο iTunes. Αυτό το μενού αρχείων έχει πολλές επιλογές για τη βιβλιοθήκη iTunes, τη λίστα αναπαραγωγής κ.λπ. Οι επιλογές του μενού Αρχείο δίνονται παρακάτω στον πίνακα και στο στιγμιότυπο οθόνης.

Επιλογές μενού ΑρχείοΧρήση για να
ΝέοΒοηθά να προσθέσετε μια νέα λίστα αναπαραγωγής
Κλείσιμο παραθύρουΣας επιτρέπει να κλείσετε τη χήρα του iTunes
Προσθήκη αρχείου στη βιβλιοθήκηΧρησιμοποιείται για την προσθήκη αρχείων στη βιβλιοθήκη μέσω της συσκευής
Προσθήκη φακέλου στη ΒιβλιοθήκηΧρησιμοποιείται για την προσθήκη ενός φακέλου στη βιβλιοθήκη μέσω της συσκευής
ΒιβλιοθήκηΣας επιτρέπει να εξάγετε και να εισάγετε λίστες αναπαραγωγής και διαθέτει πολλές επιλογές
ΣυσκευήΘα βοηθήσει στο συγχρονισμό ή τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων
Κοινή χρήση στο σπίτιΜπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή home share
Ανοιχτό ρεύμαΜπορείτε να ξεκινήσετε το Stream χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση URL
Εγγραφείτε στο PodcastΣας επιτρέπει να εγγραφείτε σε ένα Podcast μέσω της διεύθυνσης URL
ΜετάτρεψεΜπορείτε να μετατρέψετε τραγούδια σε εκδόσεις iPod ή iPhone κ.λπ.
Ρύθμιση σελίδαςΜπορείτε να ρυθμίσετε τη σελίδα ανάλογα με το μέγεθος και τον προσανατολισμό.
ΈξοδοςΣας βοηθά να κλείσετε το παράθυρο του iTunes

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Apple iTunes | Επισκόπηση – Table.1

Μενού Επεξεργασία

Το μενού Επεξεργασία σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε, να κόβετε, να αντιγράφετε και να αναιρείτε τις επιλογές Επανάληψη. Σε αυτή την επιλογή του μενού επεξεργασίας, μπορείτε να επιλέξετε όλα τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη και να επεξεργαστείτε πληροφορίες άλμπουμ, ενώ επιτρέπει πολλά πλήκτρα συντόμευσης για εύκολη επεξεργασία. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης της λίστας δείχνει τις επιλογές Επεξεργασία.

 • Πληροφορίες άλμπουμ
 • Επιλέξτε όλα
 • Επιλέξτε Κανένα
 • Προτιμήσεις

Μενού τραγουδιού

Το μενού Τραγούδι σχετίζεται με την κατηγορία Μουσική, οπότε αφορά επιλογές τραγουδιών όπως Λήψη, Προσθήκη σε λίστα αναπαραγωγής, Αναπαραγωγή επόμενου, Αναπαραγωγή αργότερα κ.λπ. Όταν επιλέξετε Ταινίες, αυτή η επιλογή θα αλλάξει σε επιλογές που σχετίζονται με τις ταινίες. Ο παρακάτω πίνακας και το στιγμιότυπο οθόνης δείχνουν τις επιλογές του μενού Τραγούδι.

Επιλογές μενού τραγουδιούΧρήση για να
Προσθήκη στη βιβλιοθήκηΒοηθά στην οργάνωση των διαφόρων κατηγοριών της βιβλιοθήκης
ΛήψηΜπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια από διάφορες περιοχές
Προσθήκη στη λίστα αναπαραγωγήςΜπορείτε να προσθέσετε τραγούδια στη λίστα αναπαραγωγής
Προσθήκη στη συσκευήΒοηθά στην προσθήκη τραγουδιών στη συσκευή
Παίξε ΕπόμενοΣας επιτρέπει να παίξετε το επόμενο τραγούδι
Παίξτε αργότεραΣας επιτρέπει να προσθέτετε και να αφαιρείτε τραγούδια από μια λίστα για αναφορά αργότερα.
Δημιουργία σταθμούΒοηθά να φτιάξετε το μουσικό σας σταθμό με τα αγαπημένα σας τραγούδια
Ιδιοφυείς προτάσειςΔίνει προτάσεις για μουσική με βάση την προηγούμενη αγορά ενός τραγουδιού
Εμφάνιση σε λίστες αναπαραγωγήςΕμφανίζει όλο το περιεχόμενο που έχει αποθηκευτεί στις λίστες αναπαραγωγής
Μοιραστείτε τοΒοηθά στην κοινή χρήση αποθηκευμένων τραγουδιών
Αφαίρεση από λίστες αναπαραγωγήςΣας επιτρέπει να αφαιρέσετε ένα τραγούδι από τη λίστα αναπαραγωγής
Διαγραφή από τη βιβλιοθήκηΜπορείτε εύκολα να διαγράψετε τη βιβλιοθήκη τραγουδιών σας
Αναφορά ανησυχίαςΒοηθά στην αναφορά πιθανών παράνομων ή ύποπτων κρίσιμων ζητημάτων

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Apple iTunes | Επισκόπηση – Πίνακας.

4. Προβολή μενού

Στην επιλογή του μενού Προβολή, μπορείτε να προσαρμόσετε τη βιβλιοθήκη στον τρόπο που θέλετε να την εμφανίσετε. Στην επιλογή μενού προβολής, μπορείτε να πάρετε πολλά πλήκτρα συντόμευσης για να εμφανίσετε το επόμενο, να εμφανίσετε το μίνι αναπαραγωγέα κ.λπ. Με το μενού προβολής, μπορείτε να κάνετε πολλές ρυθμίσεις για τα τραγούδια, τις ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές σας κ.λπ. Η παρακάτω λίστα και το στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τις επιλογές του μενού προβολής.

 • Είδος μέσων ενημέρωσης
 • Εμφάνιση Επόμενο
 • Εμφάνιση γραμμής κατάστασης
 • Visualizer
 • Εμφάνιση Mini player
 • Εμφάνιση Equalizer
 • Εμφάνιση παραθύρου δραστηριότητας
 • Εναλλαγή σε Mini player

Μενού Ελέγχου

Το μενού Έλεγχος περιέχει στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής για τον έλεγχο τραγουδιών, ταινιών κ.λπ. Με την επιλογή ελέγχου, μπορείτε να ελέγξετε τα μέσα (τραγούδια, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, podcast) για να αναπαράγετε το τραγούδι ή να σταματήσετε το τραγούδι ή να αναπαράγετε το προηγούμενο τραγούδι. Οι επιλογές ελέγχου δίνονται κάτω από τη λίστα και το στιγμιότυπο οθόνης.

 • Αναπαραγωγή- Βοηθά στην αναπαραγωγή ενός τραγουδιού, άλμπουμ ή λίστας αναπαραγωγής στο iTunes.
 • Genius Shuffle – βοηθάει τη Μουσική να επιλέξει ένα τραγούδι από τη βιβλιοθήκη σας και στη συνέχεια αναπαράγει τραγούδια
 • Stop – Βοηθά να σταματήσετε την τρέχουσα αναπαραγωγή ενός τραγουδιού
 • Επόμενο – Βοηθά στην προβολή και την αλλαγή των τραγουδιών που παίζουν στη συνέχεια.
 • Προηγούμενο – Βοηθά να δείτε ποιο τραγούδι έπαιξε προηγουμένως
 • Play Recent – Συνήθιζε να βλέπει ποια τραγούδια παίξατε πρόσφατα
 • Μετάβαση στο τρέχον τραγούδι – Βοηθά να δείτε τα τραγούδια που παίζονται εκείνη τη στιγμή.
 • Αύξηση της έντασης – Βοηθάει να αυξήσετε το επίπεδο της έντασης
 • Μείωση έντασης ήχου – Χρησιμοποιείται για τη μείωση του επιπέδου έντασης ήχου.
 • Shuffle – Σας βοηθά να ανακατέψετε όλα τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη σας και να τα αναπαράγετε με τυχαία σειρά.
 • Επανάληψη – Μας επιτρέπει να αναπαράγουμε το ίδιο τραγούδι επανειλημμένα.
 • Back -Μας βοηθά να επιστρέψουμε από το τρέχον παράθυρο
 • Forward -Βοηθάει στην προώθηση των τραγουδιών
 • Επαναφόρτωση σελίδας – Επαναφόρτωση της σελίδας iTunes

Λογαριασμός

Το μενού Λογαριασμός είναι το μενού που σχετίζεται με το λογαριασμό σας στο iTunes. Με αυτό το Μενού, μπορείτε να λάβετε τα στοιχεία των Αγορασμένων. Το σημαντικό είναι ότι μπορείτε να συνδεθείτε στο Apple iTunes με αυτό το μενού Λογαριασμός. Η παρακάτω λίστα και το στιγμιότυπο οθόνης δείχνουν το μενού λογαριασμού.

 • Προβολή του λογαριασμού μου – Μπορείτε να δείτε το λογαριασμό σας με την επιλογή σύνδεσης.
 • Εξουσιοδότηση – Σας βοηθά να εξουσιοδοτήσετε το iTunes στον υπολογιστή σας.
 • Αποσύνδεση – Με αυτή την επιλογή μπορείτε να συνδεθείτε ή να αποσυνδεθείτε.
 • Apple Music – Δείχνει επιλογές σαν αναβάθμιση στην οικογένεια
 • Λίστα επιθυμιών – σας επιτρέπει να εμφανίσετε το τραγούδι ή τις ταινίες που επιθυμείτε
 • Αγοράστηκε – Εμφανίζει τα στοιχεία που αγοράστηκαν
 • Ελέγξτε για διαθέσιμες λήψεις – δίνει προτάσεις για λήψη
 • Εξαργύρωση – Μπορείτε να αποζημιώσετε τις δωροκάρτες

7. Μενού βοήθειας

Το μενού Βοήθεια προσφέρει πρόσβαση στον οδηγό βοήθειας του iTunes, την υποστήριξη πελατών και μια λειτουργία αναζήτησης για την εύρεση συγκεκριμένων πληροφοριών και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Αυτή η επιλογή είναι φιλική προς το χρήστη, επιτρέποντας τον οδηγό και τα πλήκτρα συντόμευσης για τους χρήστες. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τις διαθέσιμες επιλογές Βοήθειας.

 • Βοήθεια iTunes
 • Συντομεύσεις πληκτρολογίου
 • Οδηγοί χρήσης iPod
 • Οδηγός χρήσης iPhone
 • Οδηγός χρήσης iPad
 • Σχετικά με την Apple Music και το απόρρητο
 • Σχετικά με το iTunes Store και το απόρρητο
 • Εξυπηρέτηση και υποστήριξη της Apple
 • Παρέχει ανατροφοδότηση iTunes
 • Εκτέλεση διαγνωστικών
 • Σχετικά με το iTunes

Αναπαραγωγή μουσικής στο Apple iTunes

Η επιλογή Μουσική είναι μία από τις κύριες κατηγορίες στο Apple iTunes. Όταν την πρώτη φορά το Itunes ξεκίνησε την κατηγορία Μουσική, μόνο. Τώρα υπάρχουν πολλές επιλογές για ψυχαγωγία. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε τραγούδια από το κατάστημα iTunes της Apple.

Εάν χρεώνεστε για τη Συνδρομή, πρέπει να παίζετε τα τραγούδια εύκολα. Η Συνδρομή είναι σημαντική για το Apple iTunes. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει πώς μπορείτε να επιλέξετε μουσική από το iTunes.

Επιλέγοντας μουσική, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να διαχειριστείτε τη μουσική σας βιβλιοθήκη, να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής και πολλές άλλες επιλογές από την κορυφή της πλευρικής γραμμής, επιλέγοντας την επιλογή Μουσική. Υπάρχουν πολλά τμήματα μουσικής διαθέσιμα στο iTunes. Το κύριο τμήμα της μουσικής δίνεται παρακάτω στη λίστα και στο στιγμιότυπο οθόνης.

 1. Βιβλιοθήκη
 2. Για σένα
 3. Περιηγηθείτε στο
 4. Ραδιόφωνο
 5. Κατάστημα

Βιβλιοθήκη για μουσική

Στην ενότητα Βιβλιοθήκη, εμφανίστε όλη τη μουσική στη βιβλιοθήκη του iTunes. Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να οργανώσετε τη μουσική με βάση το είδος του καλλιτέχνη του άλμπουμ. Στη βιβλιοθήκη, μπορείτε να δείτε την Αγορασμένη μουσική που έχει συγχρονιστεί από τη συσκευή σας και τα τραγούδια που έχουν παιχτεί πρόσφατα. Ο παρακάτω πίνακας και το στιγμιότυπο οθόνης δείχνουν την ενότητα Βιβλιοθήκη.

Επιλογές βιβλιοθήκηςΧρησιμοποιείται για να
Πρόσφατα προστέθηκεΔείχνει τα τραγούδια που προστέθηκαν πρόσφατα
ΚαλλιτέχνεςΔείχνει τα άτομα που σχετίζονται με τα τραγούδια
ΆλμπουμΒοηθάει να εμφανίζονται τα ονόματα των άλμπουμ
ΤραγούδιαΔείχνει όλα τα τραγούδια του άλμπουμ
ΕίδηΒοηθά να φαίνεται ο τύπος του τραγουδιού που παίζεται

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Apple iTunes | Επισκόπηση – Table.1

Επιλογή For You

Για εσάς, αυτό είναι ένα τμήμα για τους χρήστες που μπορούν να προσαρμόσουν τη Μουσική με βάση τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις ακρόασης. Αυτή η επιλογή, εμφανίζει επίσης τα πρόσφατα προστιθέμενα και παιγμένα τραγούδια. Περιλαμβάνει έναν εξατομικευμένο ραδιοφωνικό σταθμό και εμφανίζει νέα μουσική πρότασηΜουσική.

 • Κάντε κλικ στην ενότητα Για εσάς
 • Επιλέξτε οποιαδήποτε μουσική θέλετε να ακούσετε

3. Περιηγηθείτε στο

Η ενότητα Αναζήτηση σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε διάφορα είδη μουσικής.Σε αυτή την ενότητα, μπορείτε να αναζητήσετε οποιαδήποτε μουσική. Μπορείτε να ανακαλύψετε διάφορα είδη κορυφαίων τραγουδιών και τραγουδιών άλμπουμ- Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το τμήμα Αναζήτηση της μουσικής.

 • Κάντε κλικ στην ενότητα Αναζήτηση
 • Επιλέξτε οποιαδήποτε μουσική θέλετε

Ραδιόφωνο

Το Apple iTunes υποστηρίζει την επιλογή Ραδιόφωνο.Η ενότητα Ραδιόφωνο προσφέρει μουσική με υποστήριξη διαφημίσεων. Υποστηρίζεται από δωρεάν ραδιοφωνικούς σταθμούς ροής για συγκεκριμένα είδη ή θέματα.

Όταν κάνετε κλικ στην ενότητα Ραδιόφωνο, θα έχετε την επιλογή να εξερευνήσετε με το ραδιόφωνο, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε τραγούδια, ζωντανή ροή ραδιοφώνου κ.λπ. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την ενότητα Ραδιόφωνο.

Αποθηκεύστε

Το Store είναι ένα σημαντικό μέρος για το iTunes, όπου μπορείτε να αγοράσετε ή να περιηγηθείτε σε μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ. Σε αυτή την επιλογή, μπορείτε να εξαργυρώσετε δωροκάρτες και στοιχεία Αγορασμένων, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Το σημαντικότερο είναι ότι το κατάστημα λειτουργεί μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη. Με μια συνδρομή, μπορείτε να το εξερευνήσετε ανά πάσα στιγμή. Τα τραγούδια, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές έχουν ένα σταθερό ποσό για αγορά. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει πώς να αναπαράγετε ένα τραγούδι από το κατάστημα.

 • Κάντε κλικ στην επιλογή Κατάστημα
 • Επιλέξτε το τραγούδι που θέλετε να ακούσετε
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Listen από το παράθυρο

Αφού κάνετε κλικ στην επιλογή ακούστε τώρα, θα εμφανιστεί ένα άλλο παράθυρο στην ενότητα περιήγησης. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε τραγούδια στη λίστα αναπαραγωγής και το τραγούδι αναπαράγεται και εμφανίζεται στο επάνω μέρος του παραθύρου. Όπου μπορείτε να διακόψετε το τραγούδι, να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου κ.λπ. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει πώς προστέθηκε τραγούδι στη λίστα αναπαραγωγής.

 • Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη
 • Επιλέξτε οποιοδήποτε τραγούδι από τη λίστα άλμπουμ
 • Η μουσική έπαιζε στην κορυφή του παραθύρου

Ταινίες στο Apple iTunes

Το iTunes της Apple δεν είναι μόνο για τις μουσικές, έχει επίσης πολλές συλλογές ταινιών. Με τη συνδρομή, μπορείτε να παρακολουθήσετε εκατομμύρια ταινίες. Η επιλογή ταινίες επιτρέπει 3 ενότητες- μπορείτε να εξερευνήσετε τις ταινίες με αυτή την ενότητα. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει πώς να επιλέξετε την ενότητα Ταινίες.

 • Επιλέξτε ταινία από το αναδυόμενο παράθυρο

Αφού επιλέξετε ταινίες, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να διαχειριστείτε τη βιβλιοθήκη ταινιών σας. Υπάρχουν πολλά τμήματα ταινιών διαθέσιμα στο iTunes. Το κύριο τμήμα ταινιών δίνεται παρακάτω στη λίστα και στο στιγμιότυπο οθόνης.

 1. Βιβλιοθήκη για ταινίες
 2. Unwached
 3. Κατάστημα για ταινίες

Βιβλιοθήκη για ταινίες

Η βιβλιοθήκη για τις ταινίες είναι ακριβώς όπως η μουσική βιβλιοθήκη, όπου μπορείτε να οργανώσετε τις ταινίες που παρακολουθήσατε ή αναπαράγατε. Στην ενότητα της βιβλιοθήκης, μπορείτε να δείτε τις ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα, μια λίστα ταινιών και τα είδη.

Αν σας ενδιαφέρουν οι ταινίες, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο premium περιεχόμενο μέσω της συνδρομής και να κατεβάσετε ή να παρακολουθήσετε ταινίες από το κατάστημα. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την ενότητα Βιβλιοθήκη για ταινίες.

Unwached

Στην ενότητα Unwached, μπορείτε να προσθέσετε ταινίες στη λίστα των παρακολουθούμενων ή μη παρακολουθούμενων. Μπορείτε να προσθέσετε αυτό το τμήμα όταν αγοράζετε ταινίες από το κατάστημα ή όταν παρακολουθείτε αργότερα οποιεσδήποτε ταινίες. Αυτή η ενότητα είναι πολύ χρήσιμη για τους χρήστες για να κατανοήσουν τις παρακολουθούμενες ή μη παρακολουθούμενες ταινίες. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την ενότητα Unwatched.

Κατάστημα για ταινίες

Το κατάστημα είναι ένα σημαντικό μέρος του Apple iTunes.Με αυτό το κατάστημα, μπορείτε να εξερευνήσετε τα οφέλη του iTunes. Στο τμήμα ταινιών, εκατομμύρια ταινίες είναι διαθέσιμες στο κατάστημα. Μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε από τις ταινίες που θέλετε να παρακολουθήσετε ή πρέπει να εγγραφείτε συνδρομητής για να παρακολουθήσετε ταινίες.

Οι ενότητες “Μη προβληθείσες” και “Βιβλιοθήκη” εξαρτώνται από το κατάστημα από το οποίο αγοράζετε ή κατεβάζετε ταινίες που εμφανίζονται στις ενότητες “Βιβλιοθήκη” και “Μη προβληθείσες”. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το τμήμα του καταστήματος για τις ταινίες.

Τηλεοπτικές εκπομπές στο Apple iTunes

Στο iTunes, μπορείτε να παρακολουθείτε όχι μόνο μουσική και ταινίες, αλλά και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές στο Apple iTunes. Μπορείτε να βρείτε την επιλογή των τηλεοπτικών εκπομπών από την αρχική σελίδα του Apple iTunes. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει πώς μπορείτε να βρείτε την επιλογή τηλεοπτικών εκπομπών στο iTunes.

 • Κάντε κλικ στην επιλογή Ταινίες στην αριστερή πλευρά του παραθύρου.
 • Επιλέξτε TV Shows από το αναδυόμενο παράθυρο

Αφού κάνετε κλικ στην ενότητα “Τηλεοπτικές εκπομπές”, μπορείτε να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των τηλεοπτικών εκπομπών. Στην επιλογή Τηλεοπτικές εκπομπές, μπορείτε να βρείτε μόνο τις ενότητες Βιβλιοθήκη και Μη παρακολουθούμενες εκπομπές- δεν περιλαμβάνεται καμία περιοχή καταστήματος για αγορά. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τις ενότητες των τηλεοπτικών εκπομπών

 1. Βιβλιοθήκη για τηλεοπτικές εκπομπές
 2. Μη παρακολουθούμενες τηλεοπτικές εκπομπές

1. Βιβλιοθήκη για τηλεοπτικές εκπομπές

Μπορείτε να οργανώσετε τις τηλεοπτικές εκπομπές σε διαφορετική κατηγορία στην ενότητα Βιβλιοθήκη, όπως ανέφερα στην ενότητα βιβλιοθήκη μουσικής και ταινιών. Η ενότητα βιβλιοθήκη περιέχει όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές, τα επεισόδια και τα είδη που προστέθηκαν πρόσφατα. Εάν προσθέτετε τηλεοπτικές εκπομπές, μπορείτε να μπορείτε να δείτε αυτές τις εκπομπές εδώ. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το τμήμα βιβλιοθήκης των τηλεοπτικών εκπομπών.

Τηλεοπτικές εκπομπές που δεν έχουν παρακολουθηθεί

Οι τηλεοπτικές εκπομπές που δεν έχουν προβληθεί εμφανίζονται στην ενότητα Unwached του iTunes. Σε αυτή την ενότητα, μπορείτε να δείτε τις μη παρακολουθούμενες ταινίες, γεγονός που θα βοηθήσει τους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση στις τηλεοπτικές εκπομπές. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την ενότητα Unwatched των τηλεοπτικών εκπομπών.

Ποντκάστ στο Apple iTunes

Τα iTunes Podcasts της Apple είναι η καλύτερη επιλογή για να βρείτε και να ακούσετε εκατομμύρια δημοφιλή podcasts. Σε αυτό το τμήμα podcast, μπορείτε να ακούσετε τα πιο δημοφιλή podcasts ατόμων. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτή την επιλογή με μια συνδρομή για premium περιεχόμενο. Στο Podcast, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές ενότητες. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει πώς να αποκτήσετε ένα Podcast στο iTunes.

 • Κάντε κλικ στην επιλογή ταινίες στην αριστερή πλευρά του παραθύρου.
 • Επιλέξτε Podcast από το αναδυόμενο παράθυρο

Αφού κάνετε κλικ στην επιλογή Podcast, μπορείτε να δείτε την αρχική σελίδα Podcasts. Στα Podcasts, υπάρχουν 3 διαθέσιμες ενότητες. Με αυτές τις ενότητες, μπορείτε να εξερευνήσετε πολύ καλά τα podcasts. Οι ενότητες Podcast δίνονται παρακάτω στη λίστα και στο στιγμιότυπο οθόνης.

 1. Βιβλιοθήκη για το Podcast
 2. Unplayed
 3. Κατάστημα για το Podcast

Βιβλιοθήκη για το Podcast

Η πρώτη ενότητα του Podcast είναι η ενότητα Βιβλιοθήκη.Στην ενότητα Βιβλιοθήκη, θα έχετε τη δυνατότητα συγχρονισμού των συνδρομών, των ρυθμίσεων και των σταθμών podcast, καθώς και την επιλογή αυτόματης λήψης. Η συνέχιση με οποιαδήποτε επιλογή θα σας επιτρέψει να αγοράσετε ή να κατεβάσετε ένα podcast από το κατάστημα.

Unplayed

Η ενότητα Unplayed δείχνει τα podcasts που δεν έχουν αναπαραχθεί στο iTunes. Όταν ανοίγετε για πρώτη φορά την ενότητα Unplayed, θα σας δώσει 2 επιλογές, όπως ανέφερα στην ενότητα βιβλιοθήκη του Podcast. Όταν κατεβάζετε οποιοδήποτε podcast, θα εμφανίζεται σε αυτό το τμήμα. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την ενότητα Unplayed.

Κατάστημα για το Podcast

Το Store είναι το κύριο τμήμα, το unplayed και η βιβλιοθήκη εξαρτώνται από αυτό το τμήμα. Τα podcasts είναι ενδιαφέροντα, με πολλές εμπνευσμένες ακουστικές ιστορίες. Στο κατάστημα podcast, θα βρείτε διαφορετικούς τύπους και κατηγορίες podcasts όπως καλλιτεχνικά, κωμικά κ.λπ. Μπορείτε να αγοράσετε και να κατεβάσετε podcasts από το κατάστημα με τη συνδρομή. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το κατάστημα podcast.

 • Κάντε κλικ στην ενότητα Κατάστημα
 • Επιλέξτε το αγαπημένο σας Podcast και αγοράστε ή κατεβάστε το για αναπαραγωγή

Ακουστικά βιβλία στο Apple iTunes

Το audiobook είναι ένα ψηφιακά αφηγημένο βιβλίο που επιτρέπει τη φυσική ακρόαση σε τεχνολογία ομιλίας. Το iTunes της Apple σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα συλλογών ηχητικών βιβλίων που μπορείτε να αγοράσετε ή να κατεβάσετε. Η πρόσβαση στο ακουστικό βιβλίο μπορεί να γίνει μέσω των βιβλίων της Apple που είναι διαθέσιμα στις συσκευές iOs. Στα ακουστικά βιβλία μπορείτε να εξερευνήσετε διάφορους τύπους και κατηγορίες ακουστικών βιβλίων. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τον τρόπο επιλογής των ακουστικών βιβλίων.

Βιβλιοθήκη για Audiobook

Το Audiobook έχει μόνο ένα τμήμα, το οποίο είναι το τμήμα της βιβλιοθήκης. Στο τμήμα βιβλιοθήκης, μπορείτε να οργανώσετε τη συλλογή ακουστικών βιβλίων. Δύο επιλογές είναι διαθέσιμες στη βιβλιοθήκη ακουστικών βιβλίων: τα ακουστικά βιβλία και η ενότητα Συγγραφείς. Στην ενότητα Συγγραφέας, εμφανίζονται τα στοιχεία του συγγραφέα.

Σχολιάστε