Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Lenovo Vantage

Ας μάθουμε πώς να εγκαθιστούμε και να χρησιμοποιούμε το Lenovo Vantage. Το Lenovo vantage είναι μια εφαρμογή λογισμικού που αναπτύχθηκε από τη Lenovo, μια εφαρμογή ελεύθερου λογισμικού. Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη μέσω της απόδοσης του υπολογιστή σας.

Το Lenovo Vantage διατηρεί το σύστημα σε ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία. Αυτή η εφαρμογή είναι προεγκατεστημένη στους φορητούς υπολογιστές Lenovo. Περιέχει πολλές λειτουργίες που θα ενισχύσουν την απόδοση του υπολογιστή σας και βελτιώνουν την καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Αυτό το άρθρο θα σας δώσει έναν πλήρη οδηγό σχετικά με το Lenovo Vantage και πώς να το εγκαταστήσετε και να το χρησιμοποιήσετε. Το Lenovo vantage παρέχει έναν οδηγό για την αντιμετώπιση προβλημάτων και σας δίνει συμβουλές βοήθειας για τις συσκευές σας. Το Lenovo Vantage είναι η καλύτερη εφαρμογή λογισμικού που εξοικονομεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και παρέχει πολλά εργαλεία για τη διαχείριση της συσκευής.

Το Lenovo Vantage είναι το επίσημο εργαλείο διαχείρισης προγραμμάτων για τη Lenovo και διαχειρίζεται όλες τις Ρυθμίσεις των φορητών υπολογιστών και των συσκευών. Παρέχει εργαλεία για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της υγείας των συσκευών σας και ζωτικής σημασίας πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της συσκευής, όπως η υγεία της μπαταρίας, η χρήση της CPU κ.λπ.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Lenovo Vantage;

Το Lenovo vantage είναι ένα δωρεάν εργαλείο που θα βοηθήσει τους χρήστες να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος. Με το Vantage της Lenovo, οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν τις ρυθμίσεις και να αυτοματοποιήσουν τις ενημερώσεις. Αυτή η εφαρμογή έχει πολλά πλεονεκτήματα, τα οποία παρατίθενται παρακάτω.

 1. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή λογισμικού
 2. Θα βοηθήσει στην επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας
 3. Να αυτοματοποιήσει τις ενημερώσεις του υπολογιστή
 4. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις
 5. Παρέχει πολλά εργαλεία για τη διάγνωση υλικού

Πώς να εγκαταστήσετε το Lenovo Vantage

Το Lenovo Vintage είναι η καλύτερη εφαρμογή λογισμικού.Περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά για την ενίσχυση της απόδοσης του υπολογιστή σας. Με το Lenovo Vintage, είναι πολύ εύκολο να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της συσκευής και του συστήματος. Το Lenovo Vantage είναι ένα δωρεάν εργαλείο που είναι προεγκατεστημένο σε πολλές συσκευές Lenovo.

Υπάρχουν πολλές πρόσθετες επιλογές ρυθμίσεων στις συσκευές Lenovo. Στα Windows 11, μπορείτε να το εγκαταστήσετε μέσω του καταστήματος Microsft. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τον τρόπο λήψης του Lenovo Vantage και τις διαδικασίες στη συνέχεια.

 • Επιλέξτε Microsoft Store από το μενού Έναρξη

Αφού επιλέξετε το Microsoft Store, αναζητήστε το Lenovo Vantage στο πλαίσιο αναζήτησης. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποκτήστε από το Lenovo Vantage για να το εγκαταστήσετε σε έναν υπολογιστή με Windows 11. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τον τρόπο αναζήτησης του Lenovo Vantage στο κατάστημα της Microsoft.

Μετά την Εγκατάσταση, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που επιτρέπει την εγκατάσταση των εξαρτήσεων του Vantage. Στο παράθυρο, πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή OK για να συνεχίσετε. Πρόκειται για μια διαδικασία εγκατάστασης που δείχνει ότι “η υπηρεσία vantage είναι κρίσιμη για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας”. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης θα σας βοηθήσει.

Αφού επιτρέψετε την εγκατάσταση των εξαρτήσεων του Vantage, θα εμφανιστεί το επόμενο παράθυρο διαδικασιών που περιέχει τους όρους και τις προϋποθέσεις. Σε αυτό το παράθυρο, πρέπει να συμφωνήσετε με την επιλογή “Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τη δήλωση απορρήτου της Lenovo” και να κάνετε κλικ στην επιλογή Done.

Αρχική οθόνη του Lenovo Vantage

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση του Lenovo Vantage στον υπολογιστή σας, θα εμφανιστεί η αρχική οθόνη του Vantage. Παρέχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για πρόσβαση σε διάφορα χαρακτηριστικά και λειτουργίες της συσκευής. Μπορείτε να δείτε τόσα πολλά μενού στην αριστερή πλευρά της γραμμής εργασιών στην αρχική σελίδα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του μενού παρατίθενται παρακάτω.

 1. Home Menu
 2. Η συσκευή μου
 3. Ρυθμίσεις συσκευής
 4. Ασφάλεια
 5. Μενού βοήθειας

Μενού Home

Μπορείτε να δείτε πολλά πράγματα που σχετίζονται με τη συσκευή σας στο Αρχικό μενού. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις ενημερώσεις συστήματος για τον αριθμό σειράς, τα στοιχεία διάρκειας ζωής της μπαταρίας και τα στοιχεία της εγγύησης. Τα στοιχεία εγγύησης είναι ορατά στις συσκευές Lenovo. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Lenono vantage με την υποστήριξη μιας συσκευής Lenovo. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τις επιλογές του μενού Home Menu.

Η συσκευή μου

Η επιλογή Συσκευή είναι η επόμενη στο Lenovo Vantage. Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες ενημέρωσης της συσκευής και του συστήματος. Αυτή η ενότητα εμφανίζει βασικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της CPU και της μνήμης και επιτρέπει στους χρήστες να αξιολογούν γρήγορα τη συνολική κατάσταση της συσκευής. Η ενότητα Η συσκευή μου χωρίζεται σε 2 κατηγορίες και η παρακάτω λίστα δείχνει τις δύο κατηγορίες.

A. Λεπτομέρειες συσκευής

B. Ενημέρωση συστήματος

A. Λεπτομέρειες συσκευής

Τα στοιχεία συσκευής είναι το βασικό μέρος του Lenovo Vantage, που περιλαμβάνει όλες τις λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της συσκευής, όπως η χρήση της CPU, η χρήση της μνήμης και οι λεπτομέρειες αποθήκευσης. Με αυτή την επιλογή, παρακολουθεί τη συσκευή σας και αναλύει αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Η περιοχή Μνήμη εμφανίζει τη μνήμη που χρησιμοποιείται στη συσκευή σας και η επιλογή Αποθήκευση δείχνει πόσο αποθηκευτικό χώρο χρησιμοποιείτε. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την επιλογή Λεπτομέρειες συσκευής.

 • Κάντε κλικ στην επιλογή Η συσκευή μου
 • Επιλέξτε Λεπτομέρειες συσκευής

B. Ενημέρωση συστήματος

Η ενότητα Ενημέρωση συστήματος επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν για διαθέσιμες ενημερώσεις με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε ενημέρωση. Αυτή η επιλογή βοηθά τους χρήστες να κατεβάζουν και να εγκαθιστούν ενημερώσεις χειροκίνητα ή να ρυθμίζουν αυτόματες ενημερώσεις. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τις ενημερώσεις συστήματος.

Ρυθμίσεις συσκευής

Οι Ρυθμίσεις συσκευής είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό στο Vantage της Lenovo και περιλαμβάνει πολλές επιλογές ρύθμισης.Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις επιλογές ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Η παρακάτω λίστα παρουσιάζει τις επιλογές στις ρυθμίσεις συσκευής στο Vantage.

 • A. Ισχύς
 • B. Ήχος
 • C. Οθόνη & κάμερα
 • D. Είσοδος & Αξεσουάρ
 • E. Ενίσχυση της απόδοσης

A. Ισχύς

Η κατηγορία Power εμφανίζει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τις λεπτομέρειες ήχου. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ενέργειας για να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή την απόδοση των συσκευών σας. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την επιλογή Power στις ρυθμίσεις συσκευής του Vantage.

B. Ήχος

Στις ρυθμίσεις ήχου, μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις που σχετίζονται με τον ήχο, να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις ήχου, όπως το επίπεδο έντασης του μικροφώνου, και να απενεργοποιήσετε την επιλογή ήχου, μετακινώντας το παράθυρο προς τα αριστερά και ενισχύοντας τον ήχο. Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τις ρυθμίσεις ήχου.

C. Οθόνη & κάμερα

Η ρύθμιση Οθόνη και κάμερα επιτρέπει όλες τις ρυθμίσεις της οθόνης και της κάμερας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία φροντίδας των ματιών για να αποφύγετε την καταπόνηση των ματιών στις ρυθμίσεις της οθόνης. Με αυτή την επιλογή, μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης σας.

Η λειτουργία απορρήτου της κάμερας δεν υποστηρίζεται πλέον μέσω του Lenovo Vantage στις ρυθμίσεις της κάμερας. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα κλείστρο κάμερας αν η συσκευή σας το υποστηρίζει. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τις ρυθμίσεις οθόνης και κάμερας.

D. Είσοδος & Αξεσουάρ

Οι επιλογές Εισαγωγή και αξεσουάρ σχετίζονται με τις ρυθμίσεις του ποντικιού και του πληκτρολογίου. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου, όπως η λειτουργία φωτισμού του πληκτρολογίου, η συμπεριφορά του πληκτρολογίου και οι συντομεύσεις πληκτρολογίου. Υπάρχουν δύο επιλογές: Χειριστήρια του touchpad και χειριστήρια του ποντικιού. Όταν κάνετε κλικ σε αυτό, θα ανοίξουν οι επιλογές ρυθμίσεων συσκευής.

E. Ενίσχυση της απόδοσης

Στην επιλογή Ενίσχυση επιδόσεων, η Vantage ενδιαφέρεται για εσάς και την υγεία της συσκευής σας.Με αυτή την επιλογή, θα λάβετε μια λεπτομερή αναφορά της απόδοσης της συσκευής σας με βάση την καθημερινή χρήση της CPU. Επίσης, μπορείτε να διαχειρίζεστε τη σύνδεση και τις ρυθμίσεις του δικτύου σας, συμπεριλαμβανομένου του Wi-Fi, και να επιλύετε προβλήματα δικτύου. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τις ρυθμίσεις ενίσχυσης της απόδοσης.

Ασφάλεια

Η επιλογή ασφαλείας είναι πολύ σημαντική σε κάθε συσκευή με Vantage- σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Στην επιλογή Ασφάλεια, επιτρέπει 2 κατηγορίες για την ασφάλεια των συσκευών. Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει τις επιλογές ασφαλείας.

Επιλογές ασφαλείαςΧρήση για να
Η ασφάλειά μουΘα επιτρέπει τον αποκλεισμό των προγραμμάτων προστασίας από ιούς, ώστε να αποτρέπεται η κλοπή ταυτότητας και να γίνονται ασφαλέστερες οι διαδικτυακές αγορές και οι τραπεζικές συναλλαγές.
Προστασία σε απευθείας σύνδεσηΠαρέχει online προστασία από ιούς

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Lenovo Vantage – Table.1

Η ασφάλειά μου

Η ενότητα Η ασφάλειά μου δείχνει το επίπεδο ασφαλείας του συστήματός σας και αν το σύστημά σας είναι ασφαλές ή όχι. Εάν χρησιμοποιείτε κάποια προστασία από ιούς, εμφανίζεται εδώ. Σας παρέχει επίσης έναν σύμβουλο ασφαλείας- στον σύμβουλο ασφαλείας, σας δίνει συμβουλές σχετικά με το ποια εφαρμογή σας διασφαλίζει στο να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Σε αυτόν τον τομέα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες ασφαλείας Wi-Fi της Lenovo στη συσκευή σας, οι οποίες επιτρέπουν επίσης την προστασία τείχους προστασίας. Ένα τείχος προστασίας δημιουργεί ένα φράγμα μεταξύ αξιόπιστων εσωτερικών και μη αξιόπιστων εξωτερικών δικτύων. Παρακολουθεί την εισερχόμενη και εξερχόμενη κυκλοφορία δικτύου.

Προστασία σε απευθείας σύνδεση

Η διαδικτυακή προστασία εμφανίζει τις προστασίες που χρησιμοποιείτε στη συσκευή σας και επιτρέπει τη διαδικτυακή προστασία McAfree. Μπορείτε να αγοράσετε το McAfree εδώ. σας παρέχει απόλυτη ασφάλεια ενάντια σε κακόβουλο λογισμικό και ιούς και σας προσφέρει βραβευμένη ασφάλεια, ώστε να μπορείτε να προστατεύετε αυτά που έχουν σημασία.

Μενού βοήθειας

Η επιλογή Βοήθεια περιλαμβάνει 3 επιλογές, με την επιλογή να σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση της συσκευής και λεπτομέρειες σχετικά με τις λειτουργίες της συσκευής. Περιλαμβάνει επίσης οδηγούς για να βοηθήσετε και να αξιοποιήσετε το Lenovo Vantage σας. Η παρακάτω λίστα παρουσιάζει τις 3 κύριες ενότητες της επιλογής Βοήθεια.

 • A. Εγγύηση και υπηρεσίες
 • B. Αποκτήστε υποστήριξη
 • C. Σάρωση υλικού

A. Εγγύηση και υπηρεσίες

Στην ενότητα Εγγύηση και υπηρεσίες, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση της συσκευής. Λειτουργεί στις συσκευές Lenovo. Επιτρέπει επίσης επιλογές για επέκταση ή αναβάθμιση των υπηρεσιών εγγύησης. Εδώ (δεν χρησιμοποίησα καμία εγγύηση και υπηρεσία), Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει πώς μπορείτε να λάβετε εγγύηση και υπηρεσίες.

B. Αποκτήστε υποστήριξη

Στην επιλογή Λήψη υποστήριξης, θα έχετε πολλές επιλογές υποστήριξης. Μπορείτε να βρείτε τον οδηγό υποστήριξης χρηστών εδώ, με αυτό το εγχειρίδιο οδηγού και άλλα έγγραφα τεκμηρίωσης για τη συσκευή σας Lenovo. Σε αυτή την ενότητα, μπορείτε να λάβετε επιλογές επικοινωνίας για την εξυπηρέτηση πελατών και τη βοήθεια της ομάδας υποστήριξης της Lenovo, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών τηλεφώνου και του Email.

C. Σάρωση υλικού

Σάρωση υλικού: επιτρέπει μια γρήγορη σάρωση της συσκευής σας και επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν διάφορες ρυθμίσεις υλικού. Το Lenovo vantage προσφέρει ενσωματωμένες λειτουργίες σάρωσης υλικού για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με το υλικό. Το Vantage θα σαρώσει τα εξαρτήματα υλικού της συσκευής σας, όπως η κρούση, η μνήμη, ο επεξεργαστής, η αποθήκευση κ.λπ.

Η σάρωση υλικού διαρκεί μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί.Μόλις ολοκληρωθεί, θα εμφανιστεί το αποτέλεσμα. Η σελίδα σάρωσης υλικού θα εμφανιστεί στο παράθυρο εάν εντοπιστούν σφάλματα. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει πώς μπορείτε να αποκτήσετε την επιλογή σάρωσης υλικού.

Ρυθμίσεις

Οι ρυθμίσεις αποτελούν σημαντικό μέρος του Vantage και περιλαμβάνουν πολλές επιλογές. Ορισμένες από τις επιλογές είναι ενεργοποιημένες από προεπιλογή. Στην επιλογή ρύθμισης προτιμήσεων, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση μηνυμάτων σας με βάση τις κατηγορίες του μηνύματος του Vantage. Η παρακάτω λίστα δείχνει τις άλλες επιλογές ρύθμισης στις ρυθμίσεις.

Επιλογές ρύθμισηςΧρήση για να
Στατιστικά χρήσης VantageΒοηθά στην αποστολή ανώνυμων στατιστικών στοιχείων χρήσης για καλύτερη Lenovo vantage
Γέφυρα εξυπηρέτησης LenovoΜπορείτε να ενεργοποιήσετε το Lenovo Service Bridge για καλύτερη online εμπειρία
Στατιστικά στοιχεία συσκευών LenovoΜπορείτε να στέλνετε ανώνυμα δεδομένα συσκευών για τη βελτίωση της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της επόμενης γενιάς συσκευών.
Συμπεριφορά εκκίνησηςΕκκινήστε το Lenovo Vantage κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Lenovo Vantage -Table. 2

Σχετικά με το Lenovo Vantage

Η επιλογή Σχετικά με το Lenovo Vantage αφορά την εφαρμογή vantage, όπως τα στοιχεία της έκδοσης, και εμφανίζει επίσης πληροφορίες για τα στοιχεία vantage, τη συμφωνία άδειας χρήσης κ.λπ. Μπορείτε να την επισκεφθείτε ανά πάσα στιγμή για να ενημερωθείτε σχετικά με τις συμφωνίες άδειας χρήσης και άλλες άδειες χρήσης λογισμικού. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την επιλογή About Lenovo vantage.

Σχολιάστε