Νέα δωρεάν εφαρμογή εισερχομένων του Outlook για τα Windows 11 Πρώτη ματιά

cΑς μάθουμε Νέα δωρεάν εφαρμογή εισερχομένων του Outlook για τα Windows 11 Πρώτη ματιά. Η εφαρμογή εισερχομένων του Outlook έρχεται δωρεάν με όλους τους υπολογιστές με Windows 11. Με όλες αυτές τις νέες εφαρμογές εισερχομένων, τα Windows 11 θα γίνουν μια premium έκδοση λειτουργικού συστήματος.

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Outlook πρέπει να έχετε άδεια χρήσης του Office 365 ή της Microsoft 365. Είναι σαν ένα ειδικό πάσο που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Outlook στον υπολογιστή σας. Χωρίς αυτή την άδεια, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Outlook. Η Microsoft αντικατέστησε την προεπιλεγμένη εφαρμογή αλληλογραφίας στα Windows 10 και 11 με τη νέα εφαρμογή Outlook που βρίσκεται επί του παρόντος σε προεπισκόπηση.

Η Microsoft μοιράστηκε ένα πρόβλημα FIX Outlook app Hangs μετά τις ενημερώσεις του Ιουνίου 2023 χρησιμοποιώντας το Intune. Έχουμε ένα άρθρο που τονίζει το

ΔΙΟΡΘΩΣΗ Προβλήματος αργής αποθήκευσης συνημμένου στην εφαρμογή Outlook, και ΔΙΟΡΘΩΣΗ Το Outlook απροσδόκητα ζητά να ανοίξετε ξανά στοιχεία από το ζήτημα της τελευταίας περιόδου λειτουργίας.

Το νέο Outlook για Windows Preview είναι τώρα μια εφαρμογή εισερχομένων. Με το νέο Outlook για Windows, έχετε τη φανταστική δυνατότητα να συνδέετε τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά σας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολόγια και επαφές, όλα σε έναν ασφαλή και βολικό κόμβο.

Ποιο είναι το νέο Outlook για τα Windows;

Το νέο Outlook για τα Windows, που βρίσκεται σε προεπισκόπηση, το νέο Outlook για τα Windows αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της σταθεροποίησης της εμπειρίας σας στο Outlook. Είτε χρησιμοποιείτε έναν δωρεάν λογαριασμό είτε είστε μεγάλος επιχειρηματικός χρήστης, αυτή η νέα έκδοση έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε όλους μια ομοιόμορφη και ομαλή εμπειρία του Outlook.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας νέας εφαρμογής Outlook;

Ζήστε μια νέα εποχή του Outlook που ενσωματώνεται απρόσκοπτα στα Windows χωρίς κανένα εμπόδιο συνδρομής. Αναβαθμίστε επαγγελματικά την επικοινωνία σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – απολαύστε προτάσεις γραμματικής και ορθογραφίας σε πραγματικό χρόνο που εξασφαλίζουν άψογο περιεχόμενο.

  1. Αποκτήστε το Outlook δωρεάν με τα Windows
  2. Βελτιώστε τα email σας με το Microsoft Editor
  3. Βελτιστοποιήστε τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Νέα δωρεάν εφαρμογή εισερχομένων του Outlook για τα Windows 11 Πρώτη ματιά

Αυτό το βίντεο θα σας δώσει μια γρήγορη επισκόπηση της διαμόρφωσης της νέας εφαρμογής εισερχομένων του Outlook και της νέας εμπειρίας σχεδιασμού. Σε αυτό το ενημερωτικό βίντεο, θα λάβετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή Εισερχόμενα των Windows 11, η οποία είναι διαθέσιμη για το Insider build που είναι το κανάλι Canary. Θα ήταν καλύτερο να μπείτε στο κανάλι Windows 11 Canary για να αποκτήσετε αυτή την εφαρμογή.

Νέα δωρεάν εφαρμογή εισερχομένων του Outlook για τα Windows 11 Πρώτη ματιά

Το νέο Outlook για Windows προσφέρει τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες και διαμορφώσεις από την τρέχουσα έκδοση του Outlook για Windows. Παρέχει διάφορα νέα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένης της εύκολης πρόσβασης σε εφαρμογές του Microsoft 365. Την ευκολία του “καρφιτσώματος” και του “snoozing” μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη λεπτομερή ρύθμιση της διαχείρισης των εισερχομένων σας.

Νέα δωρεάν εφαρμογή εισερχομένων του Outlook για τα Windows 11

Η εφαρμογή Outlook είναι διαθέσιμη στα Windows 11, εφαρμογή Εισερχόμενα. Προετοιμάζεται για την έναρξη λειτουργίας. Έχουμε ήδη εγκαταστήσει μια εφαρμογή Outlook που είναι η εφαρμογή Microsoft 365 Outlook που δεν είναι η εφαρμογή εισερχομένων. Αλλά η νέα εφαρμογή του Outlook είναι η εφαρμογή εισερχομένων του Outlook η οποία αντικαθιστά την εφαρμογή αλληλογραφίας των Microsoft Windows.

Καλώς ήρθατε στις νέες προοπτικές

Το Outlook υποστηρίζει λογαριασμούς Microsoft 365, Gmail και Yahoo. Επιλέξτε το λογαριασμό από το αναπτυσσόμενο μενού προτεινόμενων λογαριασμών. Εάν δεν έχετε λογαριασμούς, δημιουργήστε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com. Ας ρυθμίσουμε έναν από τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

Ενοποιήστε εύκολα τις ανάγκες σας για email και προγραμματισμό σε διάφορες συσκευές με Windows 10+. Διαχειριστείτε απρόσκοπτα το Outlook.com, το Hotmail και το Gmail, καθώς και επαγγελματικούς και εκπαιδευτικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όλα σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

Όταν αναθέτετε τα δεδομένα σας στο Outlook, παραμένετε ο ιδιοκτήτης αυτών των δεδομένων. Συλλέγουμε τα απαιτούμενα διαγνωστικά δεδομένα για να διατηρούμε το Outlook ασφαλές, χρονολογημένο και να εκτελεί τα αναμενόμενα στις συσκευές όπου είναι εγκατεστημένο. Αυτά αφορούν τη βασική λειτουργία του Outlook και δεν περιλαμβάνουν το όνομά σας, το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή πληροφορίες σχετικά με εφαρμογές που δεν σχετίζονται με το Outlook.

  • Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο από το παρακάτω παράθυρο.

Θα θέλαμε να μοιραστείτε προαιρετικά διαγνωστικά δεδομένα και δεδομένα χρήσης. Έτσι συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Κανένα από αυτά τα δεδομένα δεν περιλαμβάνει το όνομά σας, το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή πληροφορίες σχετικά με εφαρμογές που δεν σχετίζονται με το Outlook. Θέλετε να στείλετε προαιρετικά δεδομένα σχετικά με το Outlook στη Microsoft;

  • Ναι, στείλτε προαιρετικά δεδομένα.
  • Όχι, μην στέλνετε προαιρετικά δεδομένα
  • Επιλέξτε Όχι, μην στέλνετε προαιρετικά δεδομένα
  • Επιλέξτε Αποδοχή από το παρακάτω παράθυρο

Το Outlook περιλαμβάνει εμπειρίες που συνδέονται με διαδικτυακές υπηρεσίες για να σας βοηθήσουν να δημιουργείτε, να επικοινωνείτε και να συνεργάζεστε πιο αποτελεσματικά. Ορισμένες από αυτές τις συνδεδεμένες εμπειρίες αναλύουν επίσης το περιεχόμενό σας για να σας δίνουν προτάσεις και συστάσεις. Για την παροχή συνδεδεμένων εμπειριών. Το Outlook συλλέγει τα απαιτούμενα δεδομένα υπηρεσιών. Για να προσαρμόσετε τις συνδεδεμένες εμπειρίες σας, μεταβείτε στις ρυθμίσεις απορρήτου.

Απολαύστε βελτιωμένη αποτελεσματικότητα μέσω της πιο πρόσφατης εφαρμογής του Outlook. Οργανώστε χωρίς κόπο τα ραντεβού σας, συνεργαστείτε εύκολα σε προγράμματα και αποκτήστε μια ολοκληρωμένη εικόνα των εργασιών και των ημερολογίων σας σε ένα μέρος. Συνδεθείτε απρόσκοπτα με εφαρμογές του Microsoft 365, όπως το Word, το Excel, το PowerPoint, και δωρεάν πρόσβαση στο online OneDrive.

  • Προσθέστε όλους τους λογαριασμούς σας Microsoft. Προσθέστε τους λογαριασμούς σας outlook.com, hotmail.com και live.com για την εργασία ή το σχολείο.

Εφαρμογή εισερχομένων του Outlook για τα Windows 11

Η νέα εφαρμογή του Outlook είναι ευθυγραμμισμένη με το νέο μενού ρυθμίσεων και τα Windows 11. Γνωρίστε το ανανεωμένο Outlook για τα Windows, το οποίο εισάγει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, έξυπνες λειτουργίες βοήθειας και ένα σύγχρονο, φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό στην εφαρμογή Outlook.

Μενού ρυθμίσεων στο Outlook

Πλοηγηθείτε στο μενού Ρυθμίσεις εντός του Outlook για να ρυθμίσετε το περιβάλλον ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και παραγωγικότητας. Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα σύνολο επιλογών προσαρμογής για να ευθυγραμμίσετε την εφαρμογή με τις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε την εφαρμογή ρυθμίσεων από την εφαρμογή του Outlook. Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τις επιλογές Λογαριασμοί, Γενικά, Αλληλογραφία, Ημερολόγιο, Άνθρωποι και Premium.

Καρτέλα Λογαριασμοί

Επιλέξτε την καρτέλα Λογαριασμοί από τις ρυθμίσεις. Επιλέξτε Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την επιλογή Λογαριασμοί. Μπορείτε να εναλλάσσεστε μεταξύ των λογαριασμών σας που είναι συνδεδεμένοι με το Outlook και να προσθέτετε και να διαγράφετε λογαριασμούς.

Καρτέλα Γενικά

Επιλέξτε την καρτέλα Γενικά από το παράθυρο ρυθμίσεων και επιλέξτε την επιλογή Γλώσσα και ώρα από την καρτέλα Γενικά. Η γλώσσα και η ώρα περιέχουν επιλογές όπως Γλώσσα, Μορφή ημερομηνίας, Μορφή ώρας, Ζώνη ώρας κ.λπ.

Συμβουλές στο Outlook

Η ενότητα Συμβουλές βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά της εφαρμογής Outlook. Οι συμβουλές είναι πολύ χρήσιμες και σας βοηθούν να δείξετε τι νέο υπάρχει, να κάνετε αναζήτηση στο Outlook κ.λπ. Αναζήτηση στο Outlook. Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος της εφαρμογής για να βρείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αρχεία, συμβάντα και άλλα.

Εμφάνιση στην καρτέλα Γενικά

Επιλέξτε την καρτέλα Γενικά στο μενού ρυθμίσεων και επιλέξτε την επιλογή Εμφάνιση από το Γενικά. Η Εμφάνιση σας βοηθά να εμφανίσετε τις λειτουργίες των ρυθμίσεων συστήματος Light, Dark και Use system settings και τα σύγχρονα θέματα. Τα Σύγχρονα θέματα σας επιτρέπουν να προσθέσετε μια εικόνα φόντου για περαιτέρω προσαρμογή.

Ειδοποιήσεις στην καρτέλα Γενικά

Οι ειδοποιήσεις είναι μία από τις επιλογές στην καρτέλα Γενικά. Οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις εντός της εφαρμογής, ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας κ.λπ. Πάρτε τον έλεγχο των ειδοποιήσεών σας μέσα στο Outlook για να βελτιώσετε την εμπειρία επικοινωνίας σας. Με τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων του Outlook, μπορείτε να πετύχετε την τέλεια ισορροπία μεταξύ της παραμονής σε σύνδεση και της αδιάλειπτης παραγωγικότητας.

Προσβασιμότητα στην καρτέλα Γενικά

Στην επιλογή Προσβασιμότητα, μπορείτε να δείτε Συντομεύσεις πληκτρολογίου, προγράμματα ανάγνωσης οθόνης, Θέματα υψηλής αντίθεσης κ.λπ. Μπορείτε να εκτελέσετε πολλές κοινές εργασίες χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο. Επιλέξτε ποια έκδοση των συντομεύσεων θα χρησιμοποιήσετε.

Απόρρητο και δεδομένα

Στην καρτέλα Γενικά εμφανίζονται το Απόρρητο και τα δεδομένα. Δείχνει το γραμματοκιβώτιο εξαγωγής, το ιστορικό αναζήτησης κ.λπ. Το Outlook αποθηκεύει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα στοιχεία ημερολογίου και τις επαφές σας στο γραμματοκιβώτιό σας. Μπορείτε να ζητήσετε ένα αντίγραφο του γραμματοκιβωτίου σας ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στην επιλογή Εξαγωγή γραμματοκιβωτίου.

Επιλογή αναζήτησης στο Outlook

Η λειτουργία αναζήτησης στο Outlook σας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζετε γρήγορα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφές, συμβάντα και πολλά άλλα, ενισχύοντας την παραγωγικότητά σας. Εμφανίζει το πεδίο αναζήτησης, τα αποτελέσματα αναζήτησης, το ιστορικό κ.λπ. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις απορρήτου και δεδομένων για να δείτε λεπτομέρειες αναζήτησης ή να αναλάβετε δράση σχετικά με το ιστορικό αναζήτησης.

Σχετικά με το Outlook

Η επιλογή “Σχετικά με το Outlook” εντός της εφαρμογής του Outlook παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με την έκδοση του λογισμικού, την αδειοδότηση και άλλες λεπτομέρειες. Το Outlook είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή διαχείρισης προσωπικών πληροφοριών και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναπτύχθηκε από τη Microsoft.

Σχολιάστε