Νέες συμβουλές για τις επεκτάσεις Sidebar του Microsoft Edge

Συναρπαστικά νέα! Νέες επεκτάσεις πλευρικής γραμμής του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge Ενισχύστε την παραγωγικότητα των χρηστών με τις επεκτάσεις πλευρικής γραμμής του Microsoft Edge. Η Microsoft ανακοινώνει την υποστήριξη Sidebar Extension για το Microsoft Edge – Ανεβάζοντας την εμπειρία περιήγησης και ενισχύοντας την επίτευξη των στόχων των χρηστών.

Το Microsoft Edge κινείται διαρκώς με τη δύναμη της καινοτομίας, η οποία σας βοηθά να ανοίξετε εκπληκτικές ευκαιρίες. Αυτή η αφοσίωση στην παροχή ευκαιριών επαναπροσδιορίζει την περιήγηση και δημιουργεί μια πλατφόρμα για ατελείωτες δυνατότητες. Με κάθε ενημέρωση και νέα λειτουργία, ο Microsoft Edge επιδιώκει να αναβαθμίσει την εμπειρία στο διαδίκτυο, προσφέροντας στους χρήστες ένα ψηφιακό τοπίο για να εξερευνήσουν, να δημιουργήσουν και να επιτύχουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Έχουμε ένα άρθρο που επισημαίνει το Secure Microsoft Edge Browser using Intune Security Policies. Αυτή είναι η ευκολότερη μέθοδος για την ανάπτυξη πολιτικών για το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ασφάλεια του Intune, έχουμε ήδη ένα βίντεο – Intune Security Baseline Decoded Η ευκολότερη επιλογή για τη δημιουργία πολιτικών ασφαλείας για τον οργανισμό σας.

Μια επέκταση στην πλαϊνή γραμμή μπορεί να χρησιμοποιεί όλες τις υποστηριζόμενες δυνατότητες επέκτασης του Microsoft Edge και παραμένει ανοιχτή ακόμη και όταν αλλάζετε καρτέλες. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μια επέκταση στην πλαϊνή γραμμή ώστε να λειτουργεί σε συγκεκριμένους ιστότοπους.

Τι είναι οι επεκτάσεις ή τα πρόσθετα για τον Microsoft Edge;

Οι επεκτάσεις ή πρόσθετα για τον Microsoft Edge είναι μικρά εργαλεία που σας επιτρέπουν να εξατομικεύσετε και να ελέγξετε την εμπειρία περιήγησής σας. Μπορείτε να προσθέσετε, να απενεργοποιήσετε ή να καταργήσετε αυτές τις επεκτάσεις στο Microsoft Edge για να βελτιώσετε τις δυνατότητες περιήγησής σας.

Ενισχύστε την παραγωγικότητα των χρηστών με τις επεκτάσεις πλευρικής μπάρας του Microsoft Edge για την εφαρμογή Outlook

Μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε την αποδοτικότητα του χρήστη χρησιμοποιώντας τις επεκτάσεις Sidebar του Microsoft Edge. Αυτό το άρθρο για να κάνετε τη νέα ή την υπάρχουσα επέκταση του Microsoft Edge να εμφανίζεται στην πλαϊνή γραμμή. Είναι εύκολο να Ενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις πλευρικής μπάρας σε όλες τις τοποθεσίες.

Όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο από την εφαρμογή Microsoft Outlook, το πρόγραμμα περιήγησης Edge θα ανοίξει μαζί με την εφαρμογή Outlook στην πλευρική γραμμή. Είχα ήδη ένα προφίλ προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge με το αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου corp στο ακόλουθο παράδειγμα.

Τώρα, αν ανοίξετε την εφαρμογή του Outlook με το ίδιο αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα ανοίξει η επέκταση πλευρικής γραμμής του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge με την εφαρμογή ιστού του Outlook, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Επέκταση πλευρικής γραμμής Microsoft Edge

Η πλαϊνή γραμμή του Microsoft Edge εισάγει ένα νέο χαρακτηριστικό επιτυχίας για τον οργανισμό σας, βοηθώντας τους χρήστες να παραμένουν συγκεντρωμένοι στην εργασία τους και να ολοκληρώνουν τα έργα τους γρηγορότερα. Η Edge Sidebar επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν multitasking στο Web, προσθέτοντας οποιαδήποτε σελίδα ή τοποθεσία στην πλευρική γραμμή και δίνοντας γρήγορη πρόσβαση σε εργαλεία και εφαρμογές χωρίς να διακόπτεται η ροή.

Η επέκταση Sidebar εμφανίζει συνεπές περιεχόμενο σε όλες τις ανοιχτές καρτέλες

Η Microsoft διοργάνωσε μια εκδήλωση με την ονομασία Microsoft Inspire, η οποία ήταν μια ζωντανή συγκέντρωση. Η συνάντηση ξεκίνησε στις 8:30 π.μ. PDT στις 18 Ιουλίου. Η εκδήλωση περιελάμβανε πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές από τους ηγέτες της Microsoft, συμπεριλαμβανομένης μιας κεντρικής ομιλίας από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Microsoft Satya Nadella.

Ανεπανάληπτη παραγωγικότητα μέσω επεκτάσεων Sidebar

Η Microsoft προσκαλεί τους προγραμματιστές, ενθαρρύνοντάς τους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των επεκτάσεων Sidebar και να βελτιώσουν τις εμπειρίες των χρηστών τους. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά για να καταλάβετε πώς οι επεκτάσεις σας μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό το συναρπαστικό νέο χαρακτηριστικό.

 • Επεκτάσεις πλευρικής μπάρας για να ενισχύσετε τις δημιουργίες σας
 • Μπορείτε να εμπλέξετε τους χρήστες βαθύτερα, προσφέροντάς τους μια απρόσκοπτη και ολοκληρωμένη εμπειρία.
 • Αναγνωρίζοντας την ποικιλομορφία των αναγκών των χρηστών
 • Για να ανταποκριθεί στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε χρήστη, η Microsoft ανέπτυξε 3 πρόσθετες λειτουργίες για να προσφέρει μια εξατομικευμένη συνάντηση.
Προεπιλεγμένη πλαϊνή μπάρα σε κάθε ιστότοποΕνεργοποίηση πλευρικής μπάρας σε συγκεκριμένες τοποθεσίεςΕναλλαγή σε διαφορετική πλευρική γραμμή
Μπορείτε εύκολα να ορίσετε μια προεπιλεγμένη πλευρική γραμμή για να εμφανίζετε συνεπές περιεχόμενο ή επεκτάσεις σε όλες τις ανοιχτές καρτέλες. Οι προεπιλεγμένες τιμές παραμένουν σε όλες τις συνεδρίες, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία.Κάντε την επέκτασή σας να λειτουργεί στην πλευρική μπάρα ενός καθορισμένου ιστότοπου χρησιμοποιώντας την επιλογή side panel.setOptions(). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζετε την εμφάνιση για τους χρήστες ανάλογα με τους αγαπημένους τους ιστότοπους, ενισχύοντας τη δέσμευση και τη συνάφεια.Καλωσορίστε τους χρήστες σας με μια ειδική πλευρική γραμμή χρησιμοποιώντας την runtime.onInstalled(). Μεταβείτε απρόσκοπτα στην κύρια πλαϊνή οθόνη όταν πλοηγούνται σε διαφορετική καρτέλα. Όλα έχουν να κάνουν με την παροχή μιας εξατομικευμένης πινελιάς.

Συμβουλές για νέες επεκτάσεις πλευρικής μπάρας του Microsoft Edge – Πίνακας 1

JSON
{
 "name": "My sidebar extension",
 ...
 "side_panel": {
  "default_path": "sidebar.html"
 }
 ...
}
HTML
<!DOCTYPE html>
<html>
 <head>
  <title>My Sidebar</title>
 </head>
 <body>
  <h1>Sidebar extension for all sites</h1>
  <p>This sidebar is enabled on all sites</p>
 </body>
</html>

Ενεργοποιήστε την επέκτασή σας ως επέκταση πλευρικής γραμμής

Η ενεργοποίηση της επέκτασής σας για την πλευρική γραμμή είναι μια απλή εργασία. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η σελίδα της πλευρικής μπάρας σας παρέχει ισοδύναμη ευελιξία με άλλες σελίδες επέκτασης. Μέσα σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να φορτώνετε σενάρια, να έχετε πρόσβαση σε API και να απελευθερώνετε το πλήρες δυναμικό της δημιουργικότητάς σας. Επιπλέον, η διαδικασία παραμένει απρόσκοπτη για τους χρήστες, οι οποίοι εξακολουθούν να ανακαλύπτουν και να εγκαθιστούν την επέκτασή σας μέσω των Addons του Microsoft Edge.

Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα και χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο απόσπασμα κώδικα, η επέκτασή σας θα ενσωματωθεί απρόσκοπτα με την Πλαϊνή μπάρα, βελτιώνοντας τις εμπειρίες των χρηστών.

 • Συμπεριλάβετε το “sidePanel” Άδεια: Προσθέστε την καταχώρηση του δικαιώματος “sidePanel” στο αρχείο δηλωτικού σας.
 • Διαμόρφωση “default_path”: στο αρχείο manifest σας σε “sidepanel.html”. Χρησιμοποιώντας το παρακάτω απόσπασμα κώδικα
{ 
 ... 
 "side_panel": { 
  "default_path": "sidepanel.html" 
 }, 
 "permissions": [ 
  "sidePanel" 
 ] 
 ... 
}

Επιλογές προγραμματιστή για Εμπειρίες Sidebar

Οι “Επιλογές προγραμματιστή για εμπειρίες πλευρικής γραμμής” αναφέρονται στις διάφορες επιλογές και τα εργαλεία που έχουν οι προγραμματιστές όταν δημιουργούν και προσαρμόζουν αλληλεπιδράσεις εντός της πλευρικής γραμμής μιας εφαρμογής λογισμικού, συχνά στο πλαίσιο των προγραμμάτων περιήγησης στο διαδίκτυο.

 • Εξερεύνηση εφαρμογών πλευρικής γραμμής: Εκτός από τις επεκτάσεις πλευρικών γραμμών, οι εφαρμογές πλευρικών γραμμών σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την υπάρχουσα προοδευτική εφαρμογή ιστού (PWA) ώστε να συνυπάρχει με ασφάλεια με άλλες καρτέλες του προγράμματος περιήγησης.
 • Η Microsoft δεσμεύτηκε να απλοποιήσει τη διαδικασία ανακάλυψης και εγκατάστασης των εφαρμογών της πλευρικής γραμμής από τον χρήστη, καθώς οι χρήστες πλοηγούνται στον ιστό.
 • Αυτό προσφέρει στην εφαρμογή σας απαράμιλλη ευρεσιμότητα με μια μικρή προσαρμογή στο αρχείο δηλωτικού της διαδικτυακής σας εφαρμογής.
 • Οι προγραμματιστές μπορούν να εφαρμόσουν επιλογές προσαρμογής στην πλευρική γραμμή, επιτρέποντας στους χρήστες να εξατομικεύσουν την εμπειρία τους, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών διατάξεων, θεμάτων ή προτιμήσεων που ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες των χρηστών.
 • Οι προγραμματιστές μπορούν να εφαρμόσουν μηχανισμούς ώστε οι χρήστες να ανακαλύπτουν και να εγκαθιστούν εύκολα εφαρμογές ή επεκτάσεις στην πλαϊνή μπάρα.

Σχολιάστε