Νέα έκδοση 3 του Microsoft PC Manager | Εγκατάσταση και χρήση

Γεια σας, Ας μάθουμε τη νέα έκδοση 3 του Microsoft PC Manager και πώς να την εγκαταστήσουμε και να τη χρησιμοποιήσουμε. Το Microsoft PC Manager είναι ένα δωρεάν εργαλείο και είναι ένα νόμιμο εργαλείο για την ενίσχυση της απόδοσης των συσκευών σας με Windows., Υπάρχουν πολλά χρήσιμα και προηγμένα εργαλεία για τα Windows 11 για την επιτάχυνση του υπολογιστή και της αποθήκευσης.

Ο νέος διαχειριστής PC είναι ένα πλήρες εργαλείο πακέτου και ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα για συσκευές Windows. Σας παρέχει πρόσθετους αυτοματισμούς για την ενίσχυση της απόδοσης του υπολογιστή σας. Η Microsoft δημιούργησε έναν διαχειριστή PC για την ενίσχυση της απόδοσης του υπολογιστή σας και την ομαλή συντήρηση του συστήματός σας με πιο ασφαλή χαρακτηριστικά.

Το PC manager είναι μια χρήσιμη εφαρμογή για τα Windows σας που θα σας δώσει μια σειρά από επίσημα εργαλεία της Microsoft για να βελτιώσετε την απόδοση του υπολογιστή σας. Με το PC Manager, μπορείτε να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αρχεία και σπάνια χρησιμοποιούμενες εφαρμογές και είναι μια τόσο θαυμάσια εφαρμογή για τις συσκευές σας με Windows.

Είναι το καλύτερο εργαλείο για την ανάλυση διαφόρων περιοχών του υπολογιστή σας και της απόδοσης των Windows Devices. Ο διαχειριστής PC είναι πλήρως ενσωματωμένος με τις εφαρμογές ασφαλείας των Windows και το antivirus. Αυτό το άρθρο θα σας δώσει πλήρεις πληροφορίες και καθοδήγηση σχετικά με το Microsoft PC Manager.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Microsoft PC Manager;

Το Microsoft PC Manager είναι ένα επίσημο εργαλείο για τα Windows 10 και 11 με εκδόσεις λειτουργικού συστήματος Windows. Πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή και με αυτή την εφαρμογή βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματός σας. Πολλά πλεονεκτήματα του Microsoft PC Manager παρατίθενται παρακάτω.

 1. Βελτιώνει την απόδοση του συστήματος
 2. Βοηθά στη βελτιστοποίηση του χώρου στο δίσκο
 3. Είναι πολύ απλό στη χρήση με ένα κλικ
 4. Ο διαχειριστής PC θα ενισχύσει την απόδοση του συστήματός σας
 5. Θα διαχειριστεί την Αποθήκευση σας
 6. Επιτρέπει τον έλεγχο της υγείας του υπολογιστή σας
 7. Σας παρέχει την καλύτερη επαγγελματική προστασία από ιούς

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε την έκδοση 3 του Microsoft PC Manager

Το PC Manager είναι ένα απλό λογισμικό προγράμματος που θα βοηθήσει τη συνολική απόδοση του υπολογιστή σας. Στην έκδοση 3, σας παρέχει νέες δυνατότητες για την ενίσχυση της απόδοσης του υπολογιστή σας, και αυτή είναι διαθέσιμη ως έκδοση Public Beta.

Είναι πολύ εύκολο να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.Μπορείτε να το κατεβάσετε από την τοποθεσία της Microsoft. Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις βελτιώσεις επιδόσεων της έκδοσης 3 του PC Manager και τον οδηγό για την απόκτηση του PC Manager.

Λήψη PC Manager

Κατεβάστε το V3 PC Manager από το https://aka.ms/PCManagerOFL30100 Μπορείτε εύκολα να το κατεβάσετε από εκεί.Το παρακάτω στιγμιότυπο δείχνει τη διαδικασία.

 • Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη.

Αφού κάνετε κλικ στην επιλογή λήψης, θα ξεκινήσει η λήψη του MSPCmanagerSetup.exe. Μπορείτε να δείτε τη διαδικασία λήψης. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τη διαδικασία λήψης.

Μετά τη διαδικασία λήψης, θα εμφανιστεί το παράθυρο καλωσορίσματος όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε το PC manager στο σύστημά σας. Στο παράθυρο εγκατάστασης, πρέπει να αποδεχτείτε τη συμφωνία απορρήτου κάνοντας κλικ στο πλαίσιο. Αφού κάνετε κλικ, θα περάσετε από τη διαδικασία εγκατάστασης.

Μετά την αποδοχή της δήλωσης απορρήτου και της επιλογής εγκατάστασης, ο διαχειριστής PC συνεχίζει τις διαδικασίες εγκατάστασης. Θα εμφανιστεί ένα άλλο παράθυρο μετά την εγκατάσταση- σε αυτό το παράθυρο, πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή Εκκίνηση τώρα για την εκκίνηση του PC Manager στη συσκευή σας. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το παράθυρο Εκκίνηση.

Τέλος, θα λάβετε το PC manager στο σύστημά σας.Μετά την εκκίνηση, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο. Η νέα έκδοση του Microsoft PC Manager σας επιτρέπει τη νέα λειτουργία Toolbox, η οποία θα σας ζητήσει την άδεια να “Χρησιμοποιήστε την εύχρηστη εργαλειοθήκη για να αποκτήσετε πρόσβαση σε χρήσιμα εργαλεία των Windows, όπως στιγμιότυπα οθόνης και άλλα”. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Δοκιμάστε το για να εξερευνήσετε τις λειτουργίες της εργαλειοθήκης.

Χαρακτηριστικά και χρήση της νέας έκδοσης 3 του Microsoft PC Manager

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση, θα λάβετε το PC Manager στη συσκευή σας. Ο νέος διαχειριστής PC φαίνεται και αισθάνεται διαφορετικά από την παλιά έκδοση. Πολλές λειτουργίες είναι διαθέσιμες στον διαχειριστή PC και νέες λειτουργίες έχουν προστεθεί στον διαχειριστή PC. Ο διαχειριστής PC έχει κατηγοριοποιηθεί κυρίως σε 7 λειτουργίες, οι οποίες είναι οι ακόλουθες.

 1. Αρχική οθόνη
 2. Προστασία
 3. Αποθήκες
 4. Εφαρμογές
 5. Κιβώτιο εργαλείων
 6. Ρυθμίσεις
 7. Ανατροφοδότηση

Αρχική οθόνη

Η Αρχική οθόνη είναι η κύρια οθόνη που βλέπετε μετά την εγκατάσταση.Η Αρχική οθόνη περιέχει πολλές χρήσιμες επιλογές. Στην Αρχική οθόνη, μπορείτε να ενισχύσετε τον υπολογιστή σας και να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της μνήμης, τις λεπτομέρειες ανεπιθύμητων ή αχρησιμοποίητων αρχείων, τις επιλογές ελέγχου υγείας κ.λπ. Ο Πίνακας και το στιγμιότυπο οθόνης δείχνουν την επιλογή της αρχικής οθόνης.

Επιλογές αρχικής οθόνηςΧρήση για να
Ρύθμιση έξυπνης ενίσχυσηςΘα σας βοηθήσει να ενισχύσετε όταν η χρήση της μνήμης RAM είναι υψηλή αυτόματα
Χρήση μνήμηςΒοηθά στην εμφάνιση της χρήσης μνήμης
Προσωρινά αρχείαΔείχνει τον αχρησιμοποίητο ή ανεπιθύμητο χώρο αρχείων
ΕνίσχυσηΒοηθά στη βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή σας με ένα μόνο κλικ
Έλεγχος υγείαςΘα σας βοηθήσει να αναλάβετε δράση για να βελτιώσετε τις επιδόσεις της συσκευής σας και να αντιμετωπίσετε προβλήματα επιδόσεων.
ΔιαδικασίαΘα εμφανίσει τις τρέχουσες εφαρμογές που εκτελούνται
Βαθύς καθαρισμόςΒοηθάει στην εμφάνιση των λεπτομερειών της μονάδας δίσκου C
Έναρξη λειτουργίαςΔείχνει το χρόνο εκκίνησης

Νέα έκδοση 3 του Microsoft PC Manager | Εγκατάσταση και χρήση – Table.1

A. Ενίσχυση

Η Ενίσχυση είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο PC Manager και μπορείτε να ενισχύσετε την απόδοση του υπολογιστή σας με ένα κλικ. Είναι η καλύτερη λύση για την ενίσχυση της απόδοσης των Windows. Όταν κάνετε κλικ στην επιλογή boost, θα αφαιρέσει τα ανεπιθύμητα ή αχρησιμοποίητα αρχεία. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την επιλογή Ενίσχυση.

B. Έλεγχος υγείας

Ο έλεγχος υγείας είναι το κύριο χαρακτηριστικό του PC Manager. Θα σαρώσει το σύστημά σας, συμπεριλαμβανομένων των ανεπιθύμητων αρχείων, και θα ελέγξει όλα τα ζητήματα, όπως πιθανά προβλήματα, ιούς κ.λπ. Μόλις τα σαρώσει όλα, μπορείτε να τα αφαιρέσετε με ένα μόνο κλικ. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τη διαδικασία του ελέγχου υγείας.

 • Κάντε κλικ στην επιλογή Health Check (Έλεγχος υγείας)
 • Θα ξεκινήσει τη σάρωση ανεπιθύμητων αρχείων που καταλαμβάνουν χώρο στο σύστημα και θα βρει θέματα

Αφού αναζητήσετε θέματα, πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή Προχωρήστε και, αν χρειαστεί, μπορείτε να δείτε τα στοιχεία για καθαρισμό. Μετά τη Διαδικασία, θα εμφανιστεί το παράθυρο Ο έλεγχος υγείας ολοκληρώθηκε.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι λεπτομέρειες της περιοχής που ολοκληρώθηκαν οι σαρώσεις. Εάν ελέγξετε ξανά τον έλεγχο υγείας σας, θα λάβετε τα στοιχεία του τελευταίου ελέγχου στην αρχική οθόνη. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τη διαδικασία ελέγχου υγείας.

 • Κάντε κλικ στην επιλογή Προχωρήστε αφού εμφανιστεί το παράθυρο Ο έλεγχος υγείας ολοκληρώθηκε.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Done αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος υγείας.
 • Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες του τελευταίου ελέγχου

Προστασία

Η Προστασία είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό στη Διαχείριση Microsoft PC, όπου μπορείτε να έχετε την επιλογή σάρωσης antivirus. Πολλές επιλογές που σχετίζονται με την προστασία της συσκευής σας είναι διαθέσιμες στη λειτουργία Προστασία, όπως η προστασία του προγράμματος περιήγησης, η ενημέρωση των Windows κ.λπ. Η λίστα και το στιγμιότυπο οθόνης δείχνουν τη λειτουργία Προστασία.

 • Ενημέρωση των Windows
 • Προστασία προγράμματος περιήγησης
 • Επισκευή γραμμής εργασιών
 • Επαναφορά προεπιλεγμένων εφαρμογών

A. Ενημέρωση των Windows

Στην ενημέρωση των Windows, θα λάβετε τις πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τις ενημερώσεις των Windows, όπως πότε έγινε η τελευταία ενημέρωση. Όταν κάνετε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση των Windows, θα λάβετε τις λεπτομέρειες των διαθέσιμων ενημερώσεων και εκεί, μπορείτε επίσης να λάβετε την επιλογή Ενημέρωση. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την ενημέρωση των Windows.

B. Προστασία προγράμματος περιήγησης

Στο Browser, θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα περιήγησης που προστατεύονται από προεπιλογή. Όταν κάνετε κλικ σε αυτήν την επιλογή, θα εμφανιστεί το παράθυρο διαχείρισης του προγράμματος περιήγησης, όπου μπορείτε να αλλάξετε τα τρέχοντα προγράμματα περιήγησης που προστατεύονται από προεπιλογή. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τη λειτουργία προστασίας του προγράμματος περιήγησης.

C. Επισκευή γραμμής εργασιών

Η επιλογή Γραμμή εργασιών είναι μια άλλη επιλογή προστασίας- μπορείτε να επαναφέρετε την εμφάνιση της γραμμής εργασιών με αυτή την επιλογή. Όταν κάνετε κλικ στην επιλογή Επισκευή γραμμής εργασιών, θα λάβετε μια άλλη επιλογή για ρυθμίσεις που χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση προεπιλεγμένων γραμμών εργαλείων.

D. Επαναφορά προεπιλεγμένων εφαρμογών

Επαναφορά προεπιλεγμένων εφαρμογών που έχουν ήδη οριστεί ως προεπιλεγμένες ιστοσελίδες, έγγραφα του Office και έγγραφα PDF. Μπορείτε επίσης να δείτε το πλήκτρο συντόμευσης για τον ορισμό των προεπιλεγμένων εφαρμογών για την εκκίνηση της σελίδας εφαρμογών ρυθμίσεων. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την επιλογή Επαναφορά προεπιλεγμένων εφαρμογών.

Αποθήκευση

Η επιλογή Αποθήκευση αφορά την αποθήκευση του συστήματος- αυτή η έκδοση είναι η ίδια με την τελευταία έκδοση του PC Manager. Μπορείτε να δείτε ορισμένες επιλογές βαθιάς και καθαρισμού αρχείων όταν κάνετε κλικ στο Αποθήκευση. Η λίστα και το στιγμιότυπο οθόνης δείχνουν τις επιλογές διαχείρισης αποθήκευσης

 • A. Βαθύς καθαρισμός
 • B. Λήψη αρχείων
 • C. Μεγάλα αρχεία

A. Λήψη αρχείων

Η λήψη αρχείων είναι πολύ σημαντική στην επιλογή αποθήκευσης- μπορείτε να διαχειριστείτε τα αρχεία που έχετε κατεβάσει με αυτή την επιλογή. Σε αυτή την επιλογή, θα λάβετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τα αρχεία λήψης που κατεβάσατε από το πρόγραμμα περιήγησης και μπορείτε να σαρώσετε αυτά τα αρχεία για να διαγράψετε τα ανεπιθύμητα ή αχρησιμοποίητα αρχεία. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την επιλογή Κατεβασμένα αρχεία.

 • Κάντε κλικ στη λειτουργία Storage (Αποθήκευση)
 • Επιλέξτε αρχεία λήψης

B. Μεγάλο αρχείο

Στην επιλογή Μεγάλα αρχεία, μπορείτε να δείτε το μεγαλύτερο χώρο που χρησιμοποιείται για αρχεία και μπορείτε επίσης να δείτε πόσο χώρο καταλαμβάνουν οι εφαρμογές μεγάλων αρχείων. Με την επιλογή αυτή μπορείτε να διαγράψετε ή να μετακινήσετε αυτά τα μεγάλα αρχεία σε άλλο φάκελο. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την επιλογή Μεγάλο αρχείο.

Εφαρμογές

Στην ενότητα Εφαρμογές, θα λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές του συστήματος. Στην ενότητα εντός της εφαρμογής, θα λάβετε τις λεπτομέρειες διαχείρισης διαδικασιών, λεπτομέρειες εφαρμογής εκκίνησης κ.λπ. και μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις εφαρμογές. Η παρακάτω λίστα δείχνει τις επιλογές που είναι διαθέσιμες για την ενότητα εφαρμογών.

 • Διαχείριση διαδικασιών
 • Εφαρμογές εκκίνησης
 • Διαχείριση εφαρμογών

A. Διαχείριση διαδικασιών

Στη Διαχείριση διεργασιών, εδώ εμφανίζονται οι τρέχουσες εφαρμογές που εκτελούνται. Με αυτή την εφαρμογή, μπορείτε να τερματίσετε την τρέχουσα εφαρμογή που δεν χρειάζεστε πλέον. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τις επιλογές διαχείρισης διεργασιών.

B. Εφαρμογές εκκίνησης

Η επιλογή Έναρξη λειτουργίας είναι η δεύτερη επιλογή στην ενότητα εφαρμογές. Η επιλογή εφαρμογής εκκίνησης είναι πολύ χρήσιμη για τους χρήστες- με αυτή την επιλογή, οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν τις εφαρμογές κατά την εκκίνηση μιας συσκευής με ένα κλικ. Μπορείτε να την απενεργοποιήσετε με το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.

C. Διαχείριση εφαρμογών

Στην επιλογή Διαχείριση εφαρμογών, μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις εφαρμογές στο σύστημά σας και να αφαιρέσετε σπάνια χρησιμοποιούμενες εφαρμογές για να εξοικονομήσετε χώρο στη συσκευή σας. Όταν κάνετε κλικ στην επιλογή Διαχείριση εφαρμογών, θα εμφανιστεί το παράθυρο ρυθμίσεων του συστήματός σας, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την εφαρμογή διαχείρισης.

Κουτί εργαλείων

Η εργαλειοθήκη είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο PC Manager- αυτή η επιλογή είναι το νεότερο χαρακτηριστικό. Με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή γραμμής εργαλείων στην επιφάνεια εργασίας. Οι επιλογές της γραμμής εργαλείων χωρίζονται σε 3 κατηγορίες: Εργαλεία των Windows, Εργαλεία του Web και Προσαρμοσμένες συνδέσεις. Ο παρακάτω Πίνακας και το στιγμιότυπο οθόνης δείχνουν την επιλογή εργαλειοθήκη.

Εργαλεία των WindowsΔιαδικτυακά εργαλείαΠροσαρμοσμένοι σύνδεσμοι
ΣτιγμιότυποΓρήγοροι σύνδεσμοι EdgeΜπίνγκ
Φάκελος οθόνηςBing μεταφραστήςMSN
ΕγγραφήΜετατροπέας νομίσματος
Υπότιτλοι (Αγγλικά)
Σημειωματάριο
Αριθμομηχανή

Νέα έκδοση 3 του Microsoft PC Manager | Εγκατάσταση και χρήση – Table.2

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις γραμμές εργαλείων στην επιφάνεια εργασίας με την επιλογή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Όταν ενεργοποιείτε την επιλογή, θα εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας. Είναι χρήσιμο για τον χρήστη να τραβήξει ένα γρήγορο στιγμιότυπο οθόνης ή σημειωματάριο. Όταν ενεργοποιείται, ανοίγει σαν widget όταν μετακινείτε το σημείο του ποντικιού σας. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει πώς να ενεργοποιήσετε τη γραμμή εργαλείων.

Ρυθμίσεις

Η επιλογή Ρύθμιση έχει αλλάξει θέση από την τελευταία έκδοση. Οι Ρυθμίσεις είναι πολύ σημαντικές για τους διαχειριστές υπολογιστών, όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ορισμένες επιλογές ρύθμισης και πολλές άλλες ρυθμίσεις. Η επιλογή ρυθμίσεων κατηγοριοποιείται σε 3 ενότητες, οι οποίες παρατίθενται παρακάτω.

 • Ρυθμίσεις Boost
 • Ρύθμιση συντομεύσεων
 • Γενική ρύθμιση

Ρύθμιση Boost

Η επιλογή ρύθμισης Boost βοηθά τον διαχειριστή PC να ενισχύσει τον υπολογιστή σας όταν η μνήμη RAM υψηλής χρήσης ή τα προσωρινά αρχεία φτάσουν το 1 GB. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις ενεργοποιώντας/απενεργοποιώντας την επιλογή με αυτή την επιλογή. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τη ρύθμιση Boost.

Ρυθμίσεις συντόμευσης

Στη ρύθμιση Συντόμευση, σας δίνει έναν γρήγορο τρόπο πρόσβασης στο πρόγραμμα με τη χρήση πλήκτρων συντόμευσης. Αυτή η επιλογή επιτρέπει ένα προσαρμοσμένο μπλοκ αναδυόμενων πλήκτρων συντόμευσης διαχείρισης. Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τις ρυθμίσεις των πλήκτρων συντόμευσης.

Γενικές ρυθμίσεις

Οι γενικές ρυθμίσεις σχετίζονται με τις γενικές επιλογές ρύθμισης. Μπορείτε να ρυθμίσετε το PC manager να ξεκινάει αυτόματα όταν συνδέεστε με τα Windows σας- σε αυτές τις ρυθμίσεις, μπορείτε να έχετε μια επιλογή εναλλαγής για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των ρυθμίσεων.

Η επιλογή ρύθμισης γλώσσας βρίσκεται επίσης στις γενικές ρυθμίσεις και μπορείτε να ενημερώσετε αυτόματα τον διαχειριστή υπολογιστή σας με αυτή την επιλογή. Το στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την επιλογή Γενικές ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμη στο διαχειριστή PC.

Σχετικά με εμάς

Το Σχετικά με εμάς σχετίζεται με το PC Manager και περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το PC Manager. Μπορείτε να δείτε την τρέχουσα έκδοση εδώ και θα λάβετε το σύνδεσμο του ιστότοπου του PC Manager για περισσότερες πληροφορίες. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης θα σας βοηθήσει.

Ανατροφοδότηση

Στην επιλογή Ανατροφοδότηση, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την επιλογή για να μοιραστεί προβλήματα με τη Microsoft κατά τη χρήση του PC Manager. Κάντε κλικ στην επιλογή ανατροφοδότηση και περιγράψτε το πρόβλημά σας- μπορείτε να καθορίσετε τον τύπο του προβλήματος και τις λεπτομέρειες των προβλημάτων, ενώ μπορείτε να προσθέσετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, εάν είναι διαθέσιμο, και να το στείλετε στη Microsoft. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την επιλογή ανατροφοδότησης.

Σχολιάστε