πισκόπηση της νέας ενοποιημένης εμπειρίας του Outlook

Ας μάθουμε για τη Νέα ενοποιημένη εμπειρία του Outlook σε αυτή τη δημοσίευση. Θα λάβετε μια ολοκληρωμένη, ενημερωμένη επισκόπηση της τελευταίας έκδοσης του Outlook. Επιπλέον, η Microsoft μοιράζεται ορισμένες βασικές ιδέες και ενημερωμένες πληροφορίες που θα ωφελήσουν τους αξιόλογους πελάτες.

Το Outlook βασίζεται σε 3 βασικούς πυλώνες που διαμορφώνουν την ταυτότητα και τη λειτουργικότητά του, διασφαλίζοντας ότι παραμένει ένα κορυφαίο εργαλείο παραγωγικότητας για τους χρήστες παγκοσμίως. Αυτό βοηθά τους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι, οργανωμένοι και παραγωγικοί σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό κόσμο.

Έχουμε ένα άρθρο που επισημαίνει το Νέο Outlook για Windows Desktop App Features Walkthrough, το οποίο βοηθά να αποκτήσετε μια σύγχρονη εμφάνιση και αίσθηση με την εφαρμογή Outlook. Γνωρίστε το ολοκαίνουργιο Outlook για Windows, το οποίο φέρνει τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά, έξυπνες δυνατότητες υποβοήθησης και ένα νέο μοντέρνο και απλοποιημένο σχεδιασμό στην εφαρμογή Outlook.

Η Margie Clinton και ο Robert Novitskey από το Outlook Engineering παρείχαν τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με το νέο Outlook για Windows από τους επικεφαλής του προϊόντος στις 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Ποιο είναι το νέο Outlook για τα Windows;

Το νέο Outlook είναι μια ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναπτύχθηκε από τη Microsoft. Περιλαμβάνει βελτιωμένες λειτουργίες και βελτιώσεις στο περιβάλλον εργασίας χρήστη για να παρέχει μια πιο βελτιωμένη και αποτελεσματική εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επισκόπηση της νέας ενοποιημένης εμπειρίας του Outlook | Τελευταία ενημέρωση για το νέο Outlook για Windows

Το Outlook είναι ένας κόμβος για την παραγωγικότητα, από όπου ξεκινούν πολλές επικοινωνίες, αλλά αποτελεί συνδετικό κρίκο με τα υπόλοιπα εργαλεία που χρησιμοποιείτε στις προσφορές του M365.

 • Το νέο Outlook για Windows συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας κατά 10X μέσω των προσφορών τεχνητής νοημοσύνης.
 • Ο 3ος πυλώνας είναι η ευελιξία και η κοινή χρήση κώδικα. Αντιπροσωπεύει σημαντικό ρόλο στη νέα προσφορά του Outlook για Windows.
 • Προσφέρει πιο ευέλικτη και ταχύτερη παράδοση καινοτομιών, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών.

Το Outlook δοκιμάζεται από τον κατακερματισμό των πελατών

Μία από τις βασικές προκλήσεις της τελευταίας έκδοσης του Outlook είναι το ζήτημα του κατακερματισμού του προγράμματος-πελάτη. Αυτό προκύπτει από την ύπαρξη έξι διαφορετικών προσφορών πελατών σε διάφορες πλατφόρμες, με αποτέλεσμα εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες να μην αντιμετωπίζουν μια ενιαία εμπειρία του Outlook.

Ενοποιημένη εμπειρία Outlook για κάθε χρήστη των Windows

Ένα Outlook για κάθε χρήστη των Windows είναι το σύνθημα της νέας εφαρμογής Outlook. Η Microsoft παρέχει στους χρήστες μια ποικίλη επιλογή προσφορών στο πλαίσιο της πλατφόρμας των Windows. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Outlook μέσω του web interface ή να επιλέξουν την κλασική ή την 132 έκδοση.

 • Ο στόχος του νέου Windows Outlook παραμένει να παρέχει σε κάθε χρήστη μια ενοποιημένη και καλή εμπειρία του Outlook.
Ένα Outlook για κάθε χρήστη των Windows
Εφαρμογές αλληλογραφίας και κλήσεων
Ιστοσελίδα
Κλασική επιφάνεια εργασίας (Win32)

Επισκόπηση της νέας ενοποιημένης εμπειρίας του Outlook – Πίνακας 1

Συνδυάζοντας την ευελιξία του Διαδικτύου με την εμπειρία ενός εγγενούς προγράμματος-πελάτη

Το παρακάτω παράθυρο σας βοηθά να παρουσιάσετε τα σημεία της νέας εμπειρίας του Outlook, συμπεριλαμβανομένης της όμορφης, ευέλικτης και συνεπούς εμπειρίας για όλους, της ευελιξίας για την επιτάχυνση της συνέπειας και της καινοτομίας στα Windows και της αναβαθμισμένης εμπειρίας και των θεμελιωδών στοιχείων για να κερδίσετε την αγάπη των χρηστών.

 • Αυτό συνδυάζει τις καλύτερες δυνατότητες και εξηγεί την ευελιξία της βάσης κώδικα του Web.

Ένα μοναδικό, κομψό Outlook σχεδιασμένο να εμπνέει και να καινοτομεί για κάθε χρήστη των Windows. Οι προσαρμογές διευκολύνουν τις εμπειρίες που εκτείνονται από τους δωρεάν έως τους εμπορικούς υπερ-χρήστες. Αυτό το παρακάτω παράθυρο σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε το νέο Outlook για τα Windows με διαφορετικές προσαρμογές σε πράγματα όπως η κορδέλα.

 • Είτε χρησιμοποιείτε το Outlook για προσωπικούς σκοπούς είτε τα προηγμένα χαρακτηριστικά του για επαγγελματική χρήση, η εμπειρία είναι προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Βασικές αρχές και αναβαθμισμένη εμπειρία

Το παρακάτω παράθυρο εμφανίζει τόσο τα βασικά χαρακτηριστικά όσο και τις βελτιωμένες εμπειρίες. Ορισμένα θεμελιώδη στοιχεία έχουν ήδη ενσωματωθεί στο νέο Outlook. Ορισμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες ήταν αρχικά αποκλειστικά για την πλατφόρμα Outlook for Web και δεν ήταν απαραίτητα προσβάσιμα στο κλασικό Outlook ή στις εφαρμογές desktop των Windows.

Βασικές αρχές και αναβαθμισμένη εμπειρία
Χρησιμοποιήστε κατηγορίες για να δώσετε χρώμα στα εισερχόμενά σας
Προσαρμόστε την κορδέλα σας
Χρησιμοποιήστε κατηγορίες για να δώσετε χρώμα στα εισερχόμενά σας
Χρονοδιάγραμμα αποστολής email
Μεταβείτε κατευθείαν στο στοιχείο που αναζητάτε
Καρφιτσώστε σημαντικά στοιχεία
Αδειάστε το ημερολόγιό σας όταν βρίσκεστε εκτός γραφείου
Snooze emails
Διατάξεις ημερολογίου για εύκολη προβολή λεπτομερειών
Αγαπημένοι άνθρωποι

Επισκόπηση της νέας ενοποιημένης εμπειρίας του Outlook – Πίνακας 2

Ανατροφοδότηση

Τα αιτήματα χαρακτηριστικών που εντοπίστηκαν ως σημαντικά κενά έχουν σε μεγάλο βαθμό ιεραρχηθεί και τοποθετηθεί στην πρώτη γραμμή του ανεκτέλεστου της Microsoft. Ένας σημαντικός αριθμός αυτών των αιτημάτων έχει ήδη ενσωματωθεί στο προϊόν ή βρίσκεται σε εξέλιξη.

 • Επιλέξτε μερικά αιτήματα υψηλής προτεραιότητας που συνεχίζουν να εξετάζονται στο παρακάτω παράθυρο.
  • Υποστήριξη λογαριασμού τρίτου μέρους
 • Εκτός σύνδεσης
  • Βελτιώσεις κοινόχρηστου γραμματοκιβωτίου
  • PST, OFT, MSG, αρχεία ICS
  • Προσαρμοσμένη μορφοποίηση
  • Αναζήτηση φακέλων
  • Άνοιγμα αρχείων σε εγγενείς εφαρμογές
  • Παραγγελία προσαρμοσμένου φακέλου
  • Προφίλ
  • Κοινή χρήση με εγγενείς εφαρμογές

Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει τη microsoft που δίνει στους χρήστες μια προηγμένη ευκαιρία να δοκιμάσουν την εφαρμογή στο χώρο τους. Μέσα στο οικείο περιβάλλον εργασίας του κλασικού Outlook, μια προτροπή στο Universal Mail και στο Ημερολόγιο προσκαλεί τους χρήστες να δοκιμάσουν το νέο Outlook. Η εφαρμογή ανανεώνεται μόλις ενεργοποιηθεί ο διακόπτης, αποκαλύπτοντας την ολοκαίνουργια εμπειρία.

Opt-In “Προεπισκόπηση”Opt-OutΑποκοπή
Προσφέρετε μια προεπισκόπηση στους πρώτους χρήστες και χρησιμοποιήστε την ανατροφοδότηση για να το εξελίξετε ώστε να είναι έτοιμο για μεγαλύτερο κοινό.Όλοι έχουν προεπιλεγμένη τη νέα εμπειρία, αλλά έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στο Classic (και να μας πουν γιατί πρέπει να το κάνουν).Η δυνατότητα “επιστροφής” καταργείται για τους επιλέξιμους χρήστες (καθορίζεται από τον δακτύλιο και τον ενοικιαστή).

Επισκόπηση της νέας ενοποιημένης εμπειρίας του Outlook – Πίνακας 3

Προοπτική για Mac

Στο παράθυρο που εμφανίζεται, μπορείτε να παρατηρήσετε μια περίπτωση του Mac Outlook. Η επιλογή Beta για το νέο Mac Outlook ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2019, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο. Τον Φεβρουάριο του 2022, πήρε το opt-out της παραγωγής.

ΗμερομηνίεςΠροοπτική για Mac
Νοέμβριος ’19Άδεια εισόδου Beta
Ιούλ’20Προεπισκόπηση Opt-in
Σεπ’20Παραγωγή Opt-in
Σεπ’20Beta Opt-out
Απρίλιος 21Προεπισκόπηση Opt-out
Φεβρουάριος 22Εξαίρεση από την παραγωγή

Επισκόπηση της νέας ενοποιημένης εμπειρίας του Outlook – Πίνακας 4

Ειδοποίηση διαταρακτικής αλλαγής

Η Microsoft διασφαλίζει μια προληπτική προσέγγιση για τυχόν δυνητικά ανατρεπτικές αλλαγές, παρέχοντας ειδοποίηση τουλάχιστον ένα έτος πριν από την εφαρμογή. Αυτή η εκ των προτέρων ειδοποίηση κοινοποιείται μέσω του Κέντρου μηνυμάτων, επιτρέποντας στους χρήστες να προετοιμαστούν και να προσαρμοστούν κατάλληλα στις επερχόμενες αλλαγές.

 • Αυτή η πολιτική υπογραμμίζει τη δέσμευση της Microsoft να διευκολύνει την ομαλή μετάβαση και να ελαχιστοποιήσει τυχόν απρόβλεπτες διαταραχές για τους χρήστες της.

Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τη σημαντική σημασία του, καθώς σηματοδοτεί την επικείμενη παροχή από τη Microsoft ενός εργαλείου που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαχείριση αυτής της διαδικασίας. Αυτό το εργαλείο αναμένεται να είναι ζωτικής σημασίας για την υποβοήθηση των χρηστών στην αποτελεσματική πλοήγηση και την εποπτεία των σχετικών εργασιών και αρμοδιοτήτων. Το χρονοδιάγραμμα περιλαμβάνει τα εξής.

 • Η κοινοποίηση θα γίνει τουλάχιστον ένα έτος πριν από την αποχώρηση από την παραγωγή.
 • Η Microsoft δεν θα προχωρήσει σε opt-out έως ότου αντιμετωπιστούν σημαντικά λειτουργικά κενά.
 • Παρακαλώ ξεκινήστε νωρίτερα! Η Microsoft θέλει να ακούσει τα σχόλιά σας
 • Παρακαλώ ξεκινήστε νωρίτερα! Η Microsoft θα σας δώσει τα εργαλεία.
 • Εάν είναι σαφές ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο, επικοινωνήστε με τις επαφές υποστήριξης.
 • Η υποστήριξη μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα εξατομικευμένο χρονοδιάγραμμα και να εξασφαλίσετε παρατάσεις για τον ενοικιαστή σας.

Σημείωση: Το Classic Outlook βρίσκεται σε διαφορετικό χρονοδιάγραμμα από το Windows Mail & Calendar.

Η προεπισκόπηση είναι τώρα διαθέσιμη στο μηνιαίο κανάλι Enterprise Channel

Η προεπισκόπηση είναι τώρα διαθέσιμη στο Μηνιαίο κανάλι Enterprise Channel. Η εναλλαγή θα είναι διαθέσιμη μόνο στους χρήστες με υποστηριζόμενους λογαριασμούς. Οι διαχειριστές μπορούν να ελέγχουν την ορατότητα της εναλλαγής μέσω μιας τιμής μητρώου. Ανατρέξτε στην ανάρτησή μας στο Κέντρο μηνυμάτων για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ας ξεκινήσουμε με τους πρώιμους ελέγχους ανάπτυξης, όπως τα Toggle Visibility, Application (Pre-)Installation, Default Toggle State (On/Off) και Default Mail Client. Σημειώστε ότι δεν έχουν αναπτυχθεί όλοι αυτοί οι έλεγχοι στην παραγωγή.

Σχολιάστε